Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wil jij screens gaan toepassen op een terrasoverkapping? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Wij bieden een ruim aanbod van screens en zelfs terrasoverkappingen op Overkapping33.nl. De screens zijn uitstekend te combineren met onze terrasoverkappingen. De combinatie zorgt voor een fantastisch eindresultaat.

Read More
Comments | Posted By Rex

Hou de hitte buiten!

23 jun. 2016 15:57:43

Op het moment dat ik deze blog schrijf is het maar liefst 32,7 graden Celcius buiten. En ja, dat is natuurlijk erg lekker als je aan het vertoeven bent bij het zwembad of op het strand. Maar thuis of op het werk hou je de hitte toch liever buiten. Maar hoe doe je dat nu?

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Screens: Meer dan alleen zonwering

1 jun. 2016 13:08:10

Screens worden steeds vaker toegepast in zowel woningen als bedrijfspanden. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Maar waarom zijn deze screens nou zo populair? Nou, ze zijn niet alleen een ontzettend goede zonwering. Maar met een screen genereer je stukken meer privacy bij jou binnen. Als je geen zin hebt in pottenkijkers, maak je de screens dicht. Dan kan niemand meer bij je naar binnen gluren.

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Zonwering overkapping

7 mei 2016 15:01:09

Zonwering screens zijn bij de meeste van ons wel bekend. Echter wordt de tuin steeds vaker benut om te relaxen in de zomer, in de avond maar ook steeds meer tijdens de wintermaanden. Hierdoor is de vraag naar een zonwering voor zowel de zomerse als winterse maanden toegenomen de afgelopen tijd.

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Knikarmscherm maakt zijn comeback

7 mei 2016 14:09:57

Knikarmscherm oudbollig? Helemaal niet meer tegenwoordig! Enkele jaren was een knikarmscherm in een behoorlijke dip geraakt in populariteit. Dit was voornamelijk te verwijten aan het feit dat de terrasoverkapping in opkomst waren en de meeste knikarmschermen niet in de grotere afmeting te verkrijgen waren. Tot nu!

Read More
1 Comments | Posted By Chantal Biesheuvel

De voordelen van rolluiken

23 apr. 2016 11:33:49

Met rolluiken hou je niet alleen maar licht en zon tegen, er zijn veel meer voordelen. In dit blog hebben we het over een aantal voordelen van rolluiken. 

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs