Op het moment dat ik deze blog schrijf is het maar liefst 32,7 graden Celcius buiten. En ja, dat is natuurlijk erg lekker als je aan het vertoeven bent bij het zwembad of op het strand. Maar thuis of op het werk hou je de hitte toch liever buiten. Maar hoe doe je dat nu?

Je kunt op verschillende wijze de zonnestralen weren binnenshuis. Door middel van gebruik te maken van bijvoorbeeld rolluiken, screens, markiezen of een knikarmscherm kun je de zon buiten laten. Maar welke variant past het beste bij jouw woning? Hier volgt beknopte informatie van iedere soort, voor meer informatie kun je terecht op onze site, bij onze klantenservice of in onze showroom.

Rolluiken: Met rolluiken kun je zowel de warmte van de zon, als het licht van de zon optimaal tegenhouden. In ons assortiment vind je rolluiken van het merk Heroal en Verano. De rolluiken zijn geheel naar wens aan te passen, en in meerdere soorten verkrijgbaar.

Screens: In ons assortiment vind je verschillende screens. Deze doeken zijn een relatief goedkope variant van zonwering. Maar het werkt wel gewoon goed, en het ziet er in veel gevallen erg goed uit.

Markiezen: De meest traditionele manier om de zon tegen te houden is toch wel door middel van markiezen. Maar ook bij moderne gebouwen kunnen markiezen er erg gaaf uit zien. Doordat je zelf de keuze hebt uit verschillende doeken en doekkleuren kunnen markiezen juist een authentieke of een moderne uitstraling geven aan de woning.

Knikarmscherm: Dit scherm heeft een knik erin om zoveel mogelijk schaduw te creëren. Deze manier van zonwering wordt dan ook veelvuldig gebruikt aan de achterzijde van het huis. Om zo een schaduwrijk terras te creëren. Waardoor je optimaal kunt genieten van je terras. 

Wil je toch nog meer informatie over het bestrijden van de hitte binnenshuis? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom. De koffie, of een verkoelend glaasje drinken staat al klaar!