Screens worden steeds vaker toegepast in zowel woningen als bedrijfspanden. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Maar waarom zijn deze screens nou zo populair? Nou, ze zijn niet alleen een ontzettend goede zonwering. Maar met een screen genereer je stukken meer privacy bij jou binnen. Als je geen zin hebt in pottenkijkers, maak je de screens dicht. Dan kan niemand meer bij je naar binnen gluren.

In ons assortiment vind je verschillende soorten screens van diverse merken. Je kunt kiezen voor het ietwat goedkopere merk Copaco, of je hebt de mogelijkheid om voor een topmerk te kiezen namelijk Verano. De Verano screens zijn kwalitatief net iets beter dan de Copaco screens.

Je kunt de screens van beide merken geheel naar eigen wens aanpassen. In onze duidelijke webshop kun je op een eenvoudige manier in tien stappen de screens aanpassen.  De screens zijn op verschillende manieren te bedienen, namelijk: handbediend, elektronisch met schakelaar en zelfs bediening met een afstandsbediening is mogelijk. In een aantal stappen kun je precies aangeven hou jij de screens wilt hebben!

Fleur je huis op met screens in een opvallende kleur, of maak het net iets stijlvoller met screens in een donkere kleur zoals antraciet of zwart. Je hebt de keuze uit ontzettend veel verschillende kleuren doeken. Maar zelfs de omkasting van de screens zijn leverbaar in verschillende kleuren.