Wil jij screens gaan toepassen op een terrasoverkapping? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Wij bieden een ruim aanbod van screens en zelfs terrasoverkappingen op Overkapping33.nl. De screens zijn uitstekend te combineren met onze terrasoverkappingen. De combinatie zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Je kunt de screens aan de voorkant als zowel aan de zijkanten van een terrasoverkapping plaatsen. Wil je een prijs voor de screens als zowel de overkapping, dan kunnen wij deze voor je opstellen. Neem contact op met onze klantenservice die graag een offerte voor je opstelt en jou helpt met al je vragen over screens en terrasoverkappingen.


Wat zijn de voordelen

Screens toepassen onder je terrasoverkapping heeft veel voordelen. Als eerst beschermt het je tegen de zon. Zit je graag buiten en wil je koel en beschermt in de tuin genieten? Dan zijn screens dé oplossing voor jou. Daarnaast ziet het er erg mooi uit. De doeken die wij aanbieden voor de terrasoverkapping zijn ritsscreens. Deze doeken blijven strak in de geleiders zodat het een moderne uitstraling heeft. Verder zijn de screens in verschillende doekkleuren leverbaar en zijn ze voorzien van elektrische bediening. Welke doekkleur ga jij binnenkort kiezen? Bekijk snel ons aanbod en bestel eenvoudig en snel via onze webwinkel.

Bezoek ook onze showroom!

Naast online bestellen, kun je er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken. Daar kun je zowel de terrasoverkappingen als de screens in het echt bekijken. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. In de showroom bespreken we jouw situatie en stellen we graag een offerte of factuur voor je op. Je kunt gewoon langskomen zonder afspraak. We zijn ook op donderdagavonden en op zaterdagen geopend. Voor alle openingstijden en adresgegevens ga je naar het kopje ‘contact’ op onze webwinkel. Ga jij binnenkort een terrasoverkapping met screens bestellen bij Store33? Twijfel niet langer en bestel het voordeligst bij ons!