Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Knikarmscherm Capri 300 centimeter uitval

€ 799,00

Levertijd: 1-2 weken

Een knikarmscherm van Capri; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijs garantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Copaco doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 5 eenvoudige stappen kun je direct online een Capri knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken ontvangt u uw maatwerk knikarmscherm al in huis.De minimale breedte is 360 centimeter en de maximale breedte is 550 centimeter. De uitval (hoogte) is altijd 300 centimeter.

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de knikarmscherm in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval. De uitval bij deze knikarmscherm is altijd 300 centimeter, vul dus hierboven '300' in.


Geef hieronder aan wat voor type je wilt gaan toepassen. De semi cassette zonder kappen is de standaard uitvoering. Vervolgens heb je nog de keuze uit Semi Cassette met kappen en Cassette.


Kies de gewenste systeemkleur. De meest gekozen kleur is de crémewit. Daarnaast kun je ook kiezen voor antraciet (RAL7016) of tiger (structuurlak).


Je hebt de keuze uit 12 doeken. De gestreepte doeken zorgen voor een klassieke look. Wil je voor iets moderner gaan? Kies dan voor een 'basic' doek.


Je kunt ervoor kiezen om je knikarmscherm handmatig te bedienen door middel van een slinger oogwindwerk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je scherm elektrisch te bedienen. De Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is.

* Vereiste velden

€ 799,00

Details

Rolluiken33 showroom banner


Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze rolluiken;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Knikarmschermen van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een doek proefstuk verkrijgen;
-   Je knikarmschermen geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je een knikarmscherm gaat bestellen, wil je natuurlijk het bestelproces weten. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw knikarmscherm naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je knikarmscherm worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen is je knikarmscherm op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze knikarmschermen maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Knikarmscherm Capri 300 centimeter uitval

EUR

€ 799,00

0