Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Knikarmscherm Marsala V320

€ 1.419,00
Offerte aanvragen  
      

Levertijd: 5-6 weken

Knikarmscherm Marsala V280: De Marsala onderscheidt zich voornamelijk in de sublieme afwerking van de armen van het scherm, welke tevens zijn uit te voeren met LED verlichting. Je kunt het knikarmscherm met muur- of plafondbevestiging bestellen. De plafondbevestiging is erg uniek. Het scherm wordt standaard voorzien van een afdekrubber aan de bovenzijde van de omkasting, maar is ook verkrijgbaar met afdeklijst waardoor je scherm beschermd is tegen vuiligheid. Leverbaar in allerlei doekstoffen van het gerenommeerd merk Dickson, bekijk de meest gekozen hieronder!


Kies de gewenste breedte. In de volgende stap kun je kiezen voor een gewenste uitval.


Kies de gewenste cassette kleur. Je hebt de keuze uit 6 kleuren. 


Kies de gewenste montagewijze zodat wij de juiste beugels kunnen toevoegen aan jouw bestelling.


Je kunt er voor kiezen om jouw knikarmscherm met een schakelaar of afstandsbediening bedienen. In de volgende stap kun je kiezen voor een Profit line (Huismerk) of Somfy motor en bediening.


Kies een gewenste merk. De Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is.


Kies een gewenste merk. De Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is.


Met zowel de Somfy IO als RTS motor bedien je producten zoals zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting en garagadeuren. De radio-ontvanger in de motor werkt met een afstandsbediening of smartphone. RTS werkt alleen met producten van Somfy, terwijl de IO variant ook met een aantal andere merken is te combineren. Daarnaast is IO ook klaar voor de smart home toekomst.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Je kunt kiezen voor een 1 kanaal of 5 kanaals afstandsbediening.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Je kunt kiezen tussen twee type afstandsbedieningen, voor 1 of tot max. 4 screens. Als je al een afstandsbediening hebt, kun je ook voor 'geen afstandsbediening' kiezen.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Je kunt kiezen tussen twee type afstandsbedieningen. Als je al een afstandsbediening hebt, kun je ook voor 'geen afstandsbediening' kiezen.


Kies een gewenste afwerking. Voor een strakke en moderne look kies je voor de rechte afwerking. Voor een landelijke uitstraling kies je voor de geschulpte afwerking.


Je kunt de LED verlichting in de armen, of je kunt er voor kiezen om de LED verlichting in voorlijst en armen toe te passen.

* Vereiste velden

€ 1.419,00

Details

Rolluiken33 showroom banner


Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze rolluiken;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Knikarmschermen van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een doek proefstuk verkrijgen;
-   Je knikarmschermen geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je een knikarmscherm gaat bestellen, wil je natuurlijk het bestelproces weten. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw knikarmscherm naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je knikarmscherm worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen is je knikarmscherm op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze knikarmschermen maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Knikarmscherm Marsala V320

EUR

€ 1.419,00

0