Over Rolluiken33

Zonwering realiseert al enige jaren voor conform tijdens zowel de winter als de zomer periode. Waarom hoor ik je nu denken? De rolluiken worden vervaardigd uit materialen met een hoogwaardige kwaliteit zorgen voor koele ruimtes tijdens een zomerse dag en hebben de ideale isolatie factor tijdens een barre winterse avond. Hierdoor ben je verzekerd van een comfortabele ruimte door het toepassen van rolluiken op maat en of screens zonwering. Wij streven naar een zonwering product naar wens voor iedereen, binnen ieder persoonlijk budget!

Door de nauwe samenwerking tussen de fabrikanten Heroal & Verano is het mogelijk om zowel een subliem kwalitatief op maat geproduceerd product te leveren tegen aantrekkelijke prijsstelling. Een zonwering zal immers altijd op maat worden geproduceerd en is een standaardisatie productie gewoonweg niet mogelijk voor de fabriek. Iedere woning, appartement of kantoorruimte heeft immers tegenwoordig een specifieke maatvoering.

Bij de zoektocht naar een zonwering welke exact past bij je wensen is persoonlijk advies of het waarnemen van het eindelijke product verreweg uiterst van belang. Een kleine miscalculatie kan immers leiden tot een vervelende situatie en of niet passend product. Laat je hierdoor persoonlijk adviseren omtrent je specifieke wensen op het gebied van de zonwering  en verzeker zowel je zelf als ons van een subliem en tevreden eindresultaat. Je kunt onze showroom rolluiken Venlo bezoeken 6 dagen in de week. Daar kunnen we je direct een handbediende of elektrische rolluiken prijzen op een offerte uitwerken. Ook kun je ons over aanbod zoals zonneschermen, zonnescreens, zonneluifel, uitvalschermen bekijken en een prijs van verkrijgen. Krap in je beschikbare tijd of onze showroom te ver weg? Overleg met een van onze adviseurs online via de chat en bestel eenvoudig binnen een aantal stappen je zonwering online. Eenvoudig toch?

 

Over ons

Alle benodigdheden voor je woning of voor je tuin eenvoudig en voordelig online te bestellen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen en de nauwe directe samenwerking met onze diverse fabrikanten, bieden we een divers assortiment aan verdeeld onder 11 aparte webshops. Iedere  webshop apart zijn voornamelijk gefocust op eenvoudig bestellen en een voordelige prijsstelling op het gebied van meest gangbare en trend producten. Geen overbodige of talloze producten op een onoverzichtelijke website. Nee, wij gaan voor een  overzichtelijk aanbod van zowel standaard als maatwerk en trend producten welke tevens eenvoudig online te bestellen zijn tegen een voordelige prijsstelling!  

Wij vereenvoudigen het koopproces waardoor het tevens mogelijk is om diverse producten gecombineerd aan te bestellen. Minder kopzorgen uiteindelijk en voordelig voor je budget. Echter vinden wij het ook belangrijk dat je uiteindelijk weet wie wij zijn, zodat je volledig vertrouwt oftewel gerust een online bestelling kunt plaatsen op een van onze shops.

 

Waarom ons?

Een nieuwe woning of appartement gekocht of gewoonweg toe aan de grandioze verbouwing? Dan krijg je het zeer zeker druk de komende tijd. Wij ontnemen je graag enige kopzorgen op het gebied van aanlevering van producten en de eventuele oplopende kosten. Het is immers algemeen bekend dat een vooraf opgesteld budget altijd zal oplopen! Bestel hierdoor eenvoudig en voordelig al je benodigde producten bij één aanspreekpunt! 

De vermelde online producten zijn vrijwel allen voorradig en of binnen zeer korte tijd leverbaar. Denk hierbij aan tegels, siergrind, led verlichting, houten vloeren welke binnen 48 uur bezorgd kunnen worden nadat de bestelling is verwerkt bij ons. Ideaal toch? Mocht je enigszins maatwerk producten benodigd hebben zoals rolluiken, zonwering, raamdecoratie, overkapping met glazen schuifwanden en of een betonschutting? Geen punt, deze producten worden binnen 1-3 weken thuis bezorgd. Vlekkeloos en voordelig verbouwen of renoveren, het is gewoonweg mogelijk!

 

Betrouwbaar & Klantgericht

Uiteraard vernemen wij allen, helaas steeds meer, de vervelende berichtgeving van oplichting op het internet. Programma’s op de tv en of weekbladen zorgen voor behoedzaamheid en onrust om producten online aan te schaffen. Echter begrijpen wij deze factor maar al te goed van de consument en kunnen onze ogen sluiten of er juist iets aan veranderen. Wij kiezen voor het laatste! Al onze producten kunnen onder rembours worden betaald bij de chauffeur door middel van pin en of contant. Echter maatwerk producten blijft hierbij een uitzondering wegens de specifieke maatvoering en wensen van je aankoop. Bij deze bestellingen, van bijvoorbeeld rolluiken, vragen wij een aanbetaling van vijftig procent vooraf en de overige helft kan wederom onder rembours. Wij zorgen er vervolgens voor dat de maatwerk producten binnen drie weken bij je thuis worden bezorgd.