Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Onderdelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 

Ben je op zoek naar rolluik onderdelen? Dan ben je bij Rolluiken33 aan het juiste adres! Is een van je rolluik onderdelen stuk of beschadigd? Geen probleem, wij kunnen (bijna) alle onderdelen van onze rolluiken merken Heroal en Verano leveren. Wanneer een rolluik niet goed wordt onderhouden kan deze, afhankelijk van de situatie, gaan verweren of verkleuren door de combinatie van regenslag, bladverlies van bomen en UV straling. Uiteraard zitten er garanties op het lakwerk en dergelijke, echter is goed en periodiek onderhoud van groot belang voor de kwaliteit van de rolluiken!

Onderdelen voor rolluiken?

Ga je voor onderdelen voor rolluiken of voor nieuwe rolluiken? Wij adviseren je, zeker in het geval van de aanschaf van een bestaande woning met reeds gemonteerde rolluiken, om de voor- en nadelen van rolluiken onderdelen of geheel nieuwe rolluiken goed af te wegen. Onderdelen vervangen, zoals bijvoorbeeld een elektronische motor uitwisselen, kunnen namelijk een tijdrovende en ingewikkelde reparatie zijn. Een kwalitatieve monteur vraagt hiervoor al gauw 3 tot 4 uur aan uurloon (met een gemiddeld uurloon van € 40,00 euro per uur). De loonkosten van zo’n reparatie lopen dus al snel op. Tel hierbij vervolgens de benodigde rolluik onderdelen bij op en je komt al gauw aan een reparatie van pakweg € 250,00.

In het geval van bijvoorbeeld een rolluik van 200 centimeter breed en 220 centimeter hoog, is deze nieuw al verkrijgbaar vanaf € 270 euro inclusief BTW in onze webshop! Neem daarom altijd in overweging of de bestaande rollluik nog “te redden” valt. Het blijft uiteraard een afweging van de kosten en baten!

Ik wil graag onderdelen rolluiken…. en snel!

Onderdelen voor rolluiken zijn veelal uit voorraad leverbaar. Is er bij de montage van je rolluik een kras ontstaan en wil je graag nieuwe geleiders en of een nieuwe omkasting? Geen nood, deze zijn in de meeste gevallen binnen een week leverbaar!

Houdt er wel rekening mee dat sommige onderdelen van rolluiken niet per post te versturen zijn, in verband met de lengte, het gewicht of de krasgevoeligheid van diverse rolluik onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolluik geleiders of de rolluikomkasting die vaak al gauw een afmeting van 200 cm hebben. Wij adviseren dan ook altijd om bestellingen van rolluik onderdelen middels het transport te versturen. De gemiddelde meerprijs hiervan bedraagt ongeveer € 20,00, echter ben je dan wel zeker dat de zending volledig naar wens aankomt. Uiteraard is het ook mogelijk om rolluiken onderdelen af te halen in onze showroom!

Onderdelen voor je rolluik zijn vaak merkafhankelijk!

Losse onderdelen voor een rolluik worden in de regel vaak besteld om een rolluik een “opfrisbeurt” te geven. De rolluik geleiders en rolluik omkasting worden veelal uitgewisseld om een rolluik er ‘als nieuw’ uit te laten zien.

Bekijk vooraf altijd welk merk rolluiken en welk type rolluiken je momenteel hebt. Niet alle rolluik merken (en dus ook onderdelen van het rollluik merk) zijn 1-op-1 met elkaar uitwisselbaar. Een afgeschuinde omkasting van een Heroal Rolluik HR37 past bijvoorbeeld niet op een Verano Rolluik RV40. Het vinden van geschikte onderdelen voor je rolluik kan hierdoor uitmonden in een uitdagende zoektocht. Wij adviseren dan ook om altijd je rekeningen van de rolluiken en eventuele rolluik onderdelen goed te bewaren. Vaak kun je alleen nog op basis van deze factuur de juiste onderdelen voor je rolluik bestellen. Op een rolluik staat in het algemeen namelijk geen type of serienummer vermeld.

Rolluiken onderdelen voor een enkel of voor alle rolluiken?

Een woning heeft gemiddeld 6 kozijnen waarop, in de meeste situaties, een rolluik op verwerkt is. Een veel voorkomende vraag bij de consument is dan ook de volgende; ‘Ik heb 4 rolluiken en bij 1 rolluik zijn de geleiders stuk. Kan ik er 1 vervangen, of kan ik ze het beste allemaal vervangen?’. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende zaken, zoals je budget en je persoonlijke wensen en eisen (stoort een kleurverschil jou bijvoorbeeld erg?). Wanneer je op 1 van de 4 rolluiken een nieuwe geleider plaatst, kun je het kleurverschil zien tussen de oude en nieuwe geleiders. Een voordeel bij het bestellen van meerdere rolluik onderdelen betreft uiteraard de kosten m.b.t. verzending. Of je nu 1 of 10 specifieke rolluik onderdelen in 1 keer besteld, de verzendkosten blijven gelijk!

Het is nu eenmaal zo dat je er soms niet aan kunt ontkomen om rolluik onderdelen te bestellen. Bedenk hierbij altijd goed wat de juiste optie is, 1 onderdeel voor 1 rolluik, direct voor alle rolluiken het betreffende onderdeel vervangen of het aanschaffen van nieuwe rolluiken, wat vaak voordeliger is in aankoop.

Onderdelen rolluik eenvoudig en snel online bestellen!

Ook rolluik onderdelen bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Vrijwel alle standaard rolluik onderdelen zijn te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld buismotoren en losse afstandsbedieningen. Wil je graag losse geleiders of een omkasting op maat bestellen? Stuur ons dan een e-mail met specifieke wensen en neem hierin tevens de gewenste afmetingen en kleurstelling voor je rolluik onderdelen op! Rolluiken33 de online specialist op het gebied van rolluiken. Hou onze facebookpagina in de gaten voor aantrekkelijke kortingen.