Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Afstandsbediening rolluik

Een afstandsbediening rolluik kun je direct online bestellen op Rolluiken33.nl. Wij bieden verschillende afstandsbedieningen waar je uit kunt kiezen voor je rolluiken. Een afstandsbediening rolluik kun je kiezen wanneer je kiest voor een gewenste merk. Elke merk heeft zijn een eigen afstandsbediening rolluik waar je uit kunt kiezen. De merken die wij online aanbieden zijn Somfy en onze huismerk Profit line. Welke afstandsbediening rolluik ga jij kiezen voor jouw rolluik?

Afstandsbediening rolluik banner

Afstandsbediening rolluik bestellen

Wil jij een afstandsbediening rolluik direct online bestellen? Doe dit via onze webwinkel. Wij hebben verschillende afstandsbedieningen waar je direct uit kunt kiezen. Iedere afstandsbediening is anders en er zijn dan ook enorm veel verschillende types. Zo heb je bijvoorbeeld een afstandsbediening met 1 kanaals, waarmee je 1 rolluik kunt bedienen, maar je hebt bijvoorbeeld ook een 5-kanaals afstandsbediening rolluik, waarmee je 5 rolluiken kunt bedienen. Afhankelijk van hoeveel elektrische rolluiken jij wilt gaan bedienen, kun je kiezen voor een geschikte aantal kanaals afstandsbediening rolluik. Je kunt deze afstandsbedieningen testen in onze Rolluiken Limburg showroom. Je kunt de afstandsbedieningen o.a. testen op een rolluik raam, rolluik deur of rolluik dakkapel die wij hebben tentoongesteld in onze showroom te Venlo.

Rolluik afstandsbediening of bedienen met smartphone

Je kunt jouw rolluik bedienen met een rolluik afstandsbediening, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om jouw opbouw rolluiken met een smartphone d.m.v. een zogenaamde ‘Homecontrol’ te bedienen. Wanneer je kiest voor een Homecontrol kastje, kun je niet alleen jouw rolluiken met Somfy motor bedienen, maar je kunt ook alle andere Somfy producten bedienen met de homecontrol. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Somfy screens of bijvoorbeeld een Somfy rolpoort. Geen rondslingerende afstandsbedieningen meer maar direct alles bedienen met jouw smartphone die je altijd bij je hebt! Een homecontrol is wel een stuk duurder dan een afstandsbediening, maar dan heb je ook meteen een unieke en nieuwe technologie in huis. Wij raden je aan om onze klantenservice voor meer informatie te vragen. Zij informeren je graag over de Homecontrol en de installatie hiervan.