Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluiken

Offerte aanvragen Rolluiken33 banner

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 
 1. Alutech Basisline Rolluik

  € 84,00

  Alutech rolluiken met AR41 lamel; Een topkwaliteit rolluik met een super prijs-kwaliteit verhouding. Het complete rolluik is gemaakt van 100% hoogwaardig aluminium! Geen goedkoop kunststof maar een absolute A-kwaliteit rolluik. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 14 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

      

  ...
 2. Heroal Rolluik

  € 109,00

  Heroal rolluiken; Een topkwaliteit A-merk rolluik en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met laagste prijs garantie. Binnen 8 eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk rolluik. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 12 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer opties! Doorloop onderstaande 8 stappen en de prijs is meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

     

  ...
 3. Alutech Somfy Rolluik

  € 84,00

  Alutech rolluiken AR41 lamel met Somfy motor; Een topkwaliteit rolluik met een super prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 12 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

      

  ...
 4. Alutech Inbouw Rolluik

  € 119,00

  Alutech inbouw rolluik: Slecht binnen 7 eenvoudige stappen stel je een maatwerk Alutech inbouw rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 8 kleuren en de gewenste bediening. De kastmaat is tusssen de 13,7-20,5 centimeter en bepaald de totale hoogte van je rolluik. Wil jij weten welke kapmaat jij krijgt? Klik hieronder op de 'welke kapmaat krijg ik?' button. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

      

  ...
 5. Alutech Dakkapel Rolluik

  € 90,00

  Alutech dakkapel rolluik: Een rolluik voor een dakkapel is vaak alleen met een kleinere omkasting te plaatsen. De vrij ruimte van de kapmaat bedraagt tussen de 13-16 centimeter. Onderstaand kun je jouw rolluik dakkapel samenstellen met een kleine omkasting! Wil jij weten welke kapmaat jij krijgt? Klik hieronder op de 'welke kapmaat krijg ik?' button. Binnen 7 eenvoudige stappen stel je een dakkapel rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen, kun je kiezen uit 8 kleuren en bediening. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

      

  ...
 6. Heroal Dakkapel Rolluik

  € 120,00

  Heroal dakkapel rolluik: Een rolluik voor een dakkapel is vaak alleen met een kleinere omkasting te plaatsen. De vrij ruimte van de kapmaat bedraagt tussen de 13-16 centimeter. Wil jij weten welke kapmaat jij krijgt? Klik hieronder op de 'welke kapmaat krijg ik?' button. Binnen 7 stappen stel je een maatwerk Heroal dakkapel rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 12 kleuren en de gewenste bediening. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen.

      

  ...
 7. Alutech Premium line Rolluik

  € 131,00

  Het Alutech premium rolluik is een rolluik die wordt geleverd met een extra profiel dikte. Deze rolluik  heeft een super prijs-kwaliteit en wordt geleverd met de ARH40 lamellen van Alutech.  Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 8 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

   

  ...
 8. Alutech Rolluik Deur

  € 109,00

  Alutech rolluik deur; Een topkwaliteit rolluik deur met een super prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 7 eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 8 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 7 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

      

  ...
 9. Alutech Rolluik Hor

  € 189,00

  Alutech rolluik hor; Een topkwaliteit rolluik hor met een super prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 8 kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  ...
 10. Alutech LowEmission Rolluik

  € 109,00

  Het rolluik AR41 Low Emission is het nieuwste energiezuinig rolluik lamel met thermische coating. Dit resulteert in een betere warmtebehoud in je ruimte. Het lamel is tot maar liefs 40% energiezuiniger dan overige rolluik lamellen. Het belangrijkste kenmerk van dit profiel is het coaten met twee verschillende vernislagen. De buitenzijde van het lamel is verkrijgbaar in de standaard kleuren en de binnenzijde van het lamel heeft een speciale zilvergrijs kleurige thermische laag met een verhoogt percentage aluminium, waardoor de isolatiefactor stijgt en resulteert in een minder warmteverlies. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

   

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 

Ons aanbod van rolluiken is enorm uitgebreid en er is dan ook zo voor iedereen een gewenste type rolluiken toe te passen. Bij ons vind je 3 merken in het assortiment, namelijk: Heroal, Alutech en Verano. Deze drie merken kun je bij ons bestellen als particulier, maar ook als een zakelijk klant. De drie rolluik merken die wij aanbieden zijn allemaal van de beste kwaliteit en worden aangeboden bij Rolluiken33.n tegen de scherpste prijzen. Stel direct online jouw rolluiken naar wens samen. Je kunt binnen enkele eenvoudige stappen een rolluik samenstellen. Je krijgt direct de rolluiken prijzen, je hoeft niet meer te wachten op een rolluiken offerte! Stel jouw rolluiken samen door hierboven voor een type te kiezen. Wij bieden altijd goedkope rolluiken aan, sterker nog, je krijgt bij ons de laagste prijsgarantie!

De voordelen van Rolluiken

Rolluiken hebben enorm veel voordelen. Als eerst is het zo dat de rolluiken natuurlijk zonwering zijn. Met de lamellen omlaag zorg je ervoor dat er geen zon naar binnen schijnt. Verder zijn er nog meer voordelen. Dankzij de dikke rolluik lamellen zorgen de rolluiken er ook nog eens voor dat deze isolerend en geluidswerend zijn. Echter stopt het hier niet. Een rolluik is een compleet systeem wat ook zorgt voor inbraakbeveiliging. De lamellen zijn erg lastig om omhoog te krijgen en maken een hoop geluid. Je kunt ook kiezen voor een rolluik slot voor extra inbraakbeveiliging. Andere voordelen zijn nog dat de rolluiken zorgen voor de juiste privacy en verduisterend zijn, wat zorgt voor een juiste nachtrust! Rolluiken hebben enorm veel voordelen, welke type ga jij kiezen?

Ga jouw rolluiken samenstellen!

Wanneer je online jouw rolluik gaat samenstellen, zie je direct dat je enorm veel keuze hebt en dan ook echt een rolluik op maat kunt samenstellen. Eerste stap is het kiezen van de juiste merk. Bij ons kun je kiezen voor Heroal, Verano of Alutech. Wanneer je voor een merk hebt gekozen, kun je door naar het samenstellen. In de 8 stappen die je online invult kun je o.a. kiezen voor een gewenste kastvorm, de kleur van de lamellen, hoe je jouw rolluik wilt gaan bedienen en nog meer. Wanneer je alle 8 stappen hebt doorlopen, kun je het rolluik gaan bestellen.  Wanneer je er niet helemaal uitkomt bij het samenstellen van je rolluik, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook helpen met al je vragen over rolluiken en wij kunnen je adviseren.

Rolluik bekijken en uitproberen in onze showroom!

Wil jij een rolluik in het echt bekijken en ook gaan uitproberen? Twijfel dan niet om eens de showroom te bezoeken van Rolluiken33.nl. In onze showroom kun je diverse rolluiken komen bekijken en eventueel ook direct uitproberen. Met een schakelaar of eventuele afstandsbediening kun je ook de elektrische rolluiken uitproberen. In ons aanbod bieden wij elektrische rolluiken met een Somfy of Profit line buismotor aan. Ga direct de kosten rolluiken elektrisch berekenen om te kijken of het in jouw budget passen! Wanneer je goedkope rolluiken zoekt, kun je het best kiezen voor handbediend.

Heroal rolluiken

In ons aanbod vindt je een ruime collectie van zonwering buiten van Heroal. Heroal is een van de grootste aanbieders van topkwaliteit rolluiken. Bij ons kun je de Heroal rolluiken bestellen tegen de scherpste prijzen. De rolluiken van Heroal zijn enorm gewild omdat ze van hoge kwaliteit zijn (Duitse fabrikant), leverbaar zijn in allerlei kleuren (zonder meerprijs) en allerlei kastvormen. Verder worden de Heroal rolluiken enorm snel, speciaal voor jou, op maat gemaakt. Binnen ca. 5-8 werkdagen heb je de rolluik normaliter in huis! Ga direct ons aanbod bekijken en ga jouw Heroal rolluik naar wens samenstellen.

Verano

Ook hebben wij Verano in ons aanbod! Verano rolluiken zijn luxueuze rolluiken van een toonaangevend Nederlandse merk. De rolluiken van Verano zijn betrouwbaar, kwalitatief en stijlvol en bij ons leverbaar tegen een scherpe prijs. Een Verano rolluik is in allerlei opties leverbaar, dus het is bijna onmogelijk dat een Verano rolluik niet aansluit bij jouw wensen. Wij werken nauw samen met Verano en kunnen je zodoende ook een scherpe prijs aanbieden op Verano zonwering. Ga jij binnenkort Verano zonwering bestellen via de webwinkel van Rolluiken33.nl? Bekijk ons aanbod en kom tot een conclusie!

De rolluik soorten

In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende rolluiken soorten. Als eerst heb je de opbouw rolluiken, die het meest worden toegepast en zodoende ook gewoon rolluiken worden genoemd. Vervolgens heb je de inbouwrolluiken. Deze rolluiken zijn een stuk duurder en ook lastiger te monteren wanneer je al een constructie hebt staan. Zodoende worden de inbouwrolluiken daarom ook het vaakst gekozen bij nieuwbouwhuizen. Verder kun je ook kiezen voor een dakkapel rolluik in onze collectie en een rolluik deur. Een dakkapel rolluik wordt geleverd met een smallere kast zodat deze past bij de dakkapel. De rolluik deur is leverbaar met noodhandbediening wanneer je kiest voor elektrisch.