Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluiken laten plaatsen

Wil jij rolluiken laten plaatsen door Rolluiken33.nl? Wij werken samen met montageteams door heel het land die rolluiken voor je kunnen plaatsen. Ga jij jouw rolluiken laten plaatsen door een van onze montageteams? Neem contact op met onze klantenservice die graag een inmeet of montage afspraak voor je inplant. Ook kun je rolluiken zelf plaatsen met onze handige montagehandleidingen. Wanneer je stapsgewijs de handleiding doorneemt, kun je eenvoudig de rolluiken plaatsen!

Rolluiken laten plaatsen? Eerst inmeten!

Wil jij rolluiken laten plaatsen? Laat het eerst inmeten door onze monteurs. Zo weet je van te voren zeker dat je de juiste maten hebt. Wanneer je het zelf inmeet, kan het zijn dat je de verkeerde maten inmeet en hierdoor de verkeerde rolluiken besteld. Wanneer je zelf wilt inmeten, kun je dit laten doen met onze handleidingen. Wanneer je het door een monteur laat doen, kunnen ze ook direct de montagekosten voor je berekenen. Ga jij rolluiken laten plaatsen door een van onze monteurs? Twijfel niet langer en neem contact op met onze klantenservice om een montage afspraak af te spreken.

Onze showroom

Wil jij onze goedkope rolluiken in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom te Venlo. Daar hebben we een aantal rolluiken gepresenteerd die je kunt bekijken en testen. Onze showroom medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook optimaal op maat helpen met het kiezen van de juiste rolluik. Naast rolluiken hebben we ook andere zonwering in onze showroom die je kunt bestellen, zoals: screens, of zonneschermen zoals markiezen en knikarmschermen. Onze rolluik winkel is 6 dagen per week geopend en is gevestigd in Venlo. Je kunt onze showroom zonder een afspraak bezoeken en direct onze rolluiken kopen. Weet jij al welke zonwering jij komt bezichtigen of bestellen in onze showroom? Twijfel niet langer en kom langs in onze showroom en kom zonwering naar wens bezichtigen!