Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolpoort AR52

Rolpoort AR52

€ 412,00

Levertijd: 2-3 weken

De rolpoort AR-52 van Alutech is een rolpoort van A-kwaliteit en een scherpe prijs. De lamellen zijn 52,1 millimeter hoog en 13,3 millimeter dik. Hieronder kun je binnen 5 eenvoudig stappen jouw rolpoort naar wens samenstellen. Vul het gewenste formaat in, kies de bediening, kies de gewenste kleuren en je bent klaar met het samenstellen van jouw nieuwe rolpoort! De rolpoort wordt binnen 2-3 weken geleverd met alles wat je nodig hebt zodat je direct aan de slag kunt!Vul altijd de gatmaat in. Wij tellen de maat van de kast en zijgeleiders op, je hoeft verder niets te doen. Breedte: minimaal 100 cm, maximaal 330 cm. Hoogte: minimaal 100 cm, maximaal 320 cm.

LET OP: Als bij het opgeven van een maatvoering de prijs naar € 0,- springt, betekent het dat deze opgegeven maatvoering niet leverbaar is!


Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is, zeker wanneer je al rolluiken of een rolpoort met somfy motor hebt. Beide merken bieden een fabrieksgarantie van 5 jaar. 


Kies een gewenste bediening. Je kunt kiezen voor één afstandsbediening of je kunt kiezen voor een complete set.


Kies een gewenste bediening. Je kunt kiezen voor één afstandsbediening of je kunt kiezen voor een complete set.


De keuze van de bediening is van diverse factoren afhankelijk. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen. Wil je zelf de uitgang van de elektro kabel bepalen? Selecteer dan geen.


Voor de omkasting heb je de keuze uit 9 RAL kleuren. De kleur wordt veelal gebaseerd op de kleur van de kozijnen.
LET OP: De omkasting is niet zichtbaar van de buitenkant, de omkasting wordt binnen verwerkt.


Voor de lamellen heb je de keuze uit 9 RAL kleuren. De kleur wordt veelal gebaseerd op de kleur van de kozijnen. LET OP: In de meeste gevallen wordt gekozen voor eenzelfde kleur voor de lamellen en de omkasting.

* Vereiste velden

€ 412,00

Details

Rolluiken33 showroom banner


Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Onze rolpoorten worden gratis thuisbezorgd;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Rolpoorten van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een lamel proefstuk verkrijgen;
-   Je rolpoort(en) geheel op maat binnen 10-15 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je een rolpoort gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw rolpoort naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je rolpoort worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen is de rolpoort op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


De leveringen kunnen een vertraging oplopen

Er kunnen uitzonderingen zijn waardoor de levertijd van jouw bestelling nadelig wordt beïnvloed. Een afwijkende RAL-kleur, een unieke screen of motor zijn voorbeelden waardoor de bestelling vertraagd kan worden. Ook bestellingen in hoogseizoen kunnen ervoor zorgen dat jouw bestelling wordt vertraagd.

Heeft jouw bestelling vertraging opgelopen?

Het is natuurlijk enorm vervelend wanneer de bestelling vertraging oploopt, dat begrijpen wij maar al te goed. Helaas hebben wij geen invloed op de productie en is het ook voor ons niet mogelijk om het productieproces te versnellen. Wij houden het proces nauwlettend in de gaten en berichten je zodra het klaarstaat om af te halen of om het te bezorgen.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze rolluiken maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Rolpoort AR52

EUR

€ 412,00

0