Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Screens of rolluiken

Screens of rolluiken, wat ga jij toepassen? Zowel screens als rolluiken zijn uitstekende zonwering. Uiteraard hebben beide zonweringen zo hun voor- en nadelen. Wij leggen deze voor- en nadelen graag voor je op een rijtje! Beide type zonweringen zijn direct leverbaar via onze webwinkel. Bekijk hieronder de voor- en nadelen van de zonweringen en bestel vervolgens direct via onze webwinkel of kies ervoor om onze showroom in Venlo te bezoeken.

Screens of rolluiken: Voordelen rolluiken


Ideale zonwering

Rolluiken zijn de ideale buitenzonwering omdat je de lamellen compleet kunt sluiten zodat er niets zichtbaar is!
 
Isolerend
Rolluiken zorgen voor de juiste isolatie. Omdat je de rolluiken compleet kunt sluiten, komt er geen warmte of kou naar binnen. Dit betekent dat je woning op temperatuur blijft in warme zomerdagen als zowel in koude winterdagen.
 
Beveiliging
Rolluiken zorgen voor de juiste beveiliging omdat het dieven afschrikt en omdat de lamellen open krijgen erg lastig is. Daarnaast zijn de rolluiken ideaal tegen extreme weersomstandigheden.
 
Verduisterend
Voor een optimaal nachtrust kies je ook voor rolluiken. Rolluiken zijn compleet verduisterend en zorgen er dus voor dat je kunt genieten van jouw welverdiende rust.

Screens of rolluiken banner

Rolluiken of screens: Voordelen screens


Modern

Screens zijn modern. Tegenwoordig worden screens steeds vaker toegepast omdat ze een trendy look hebben die je bij andere zonwering niet vindt.
 
Kies zelf de lichtdoorlatendheid
Wil jij dezelfde screens voor je complete woning maar wil je in de slaapkamer verduisterende screens en in de woonkamer screens die lichtdoorlatend zijn? Bij screens kun je kiezen voor een gewenste lichtdoorlatendheid per screen.
 
Zonwering
Ook de screens zorgen voor de juiste zonwering. Wanneer je kiest voor een block out screendoek, kun je niets van binnen of van buiten zien en dat zorgt voor de juiste zonwering!
 
Je kunt niet naar binnen kijken
Wanneer je kiest voor screen met een lichtdoorlatend screendoek, kun jij van binnen wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet van buiten naar binnen kijken. Dit zorgt voor de optimale privacy en kunt u wel gewoon naar buiten kijken!

Screens of rolluiken banner

Wat ga jij kiezen?

Ga jij screens of rolluiken kopen? Zoals je ziet hebben beide type zonweringen zo hun eigen voordelen. Wanneer je aan het twijfelen bent of je screens of rolluiken wilt toepassen, kun je het best langskomen in onze showroom. Daar kun je screens of rolluiken bekijken en kun je deze ook testen. Wij raden je zeker aan om eens langs te komen als dit voor je mogelijk is. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Voor openingstijden en verdere informatie, kun je naar de contact pagina gaan.