Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zonwering ritzscreens

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Ben jij op zoek naar een windvast screen van kwaliteit? Dan heeft Rolluiken33 de windvast screens waar je naar op zoek bent. Screens zijn bijzonder functioneel, prettig voor het oog en bestand tegen ieder weertype. Ze zijn van alle gemakken voorzien om je huiselijk comfort te verhogen. Waar bepaalde soorten zonwering lang niet overal kunnen worden geplaatst of vanuit esthetisch perspectief niet wenselijk zijn, zijn screens (zogenaamde vlakhangende zonwering) in veel gevallen een populair alternatief. Screens nemen namelijk weinig ruimte in beslag en vormen als het ware één geheel met de ramen waarbij ze zijn geplaatst. Daarnaast zijn ze op de moeilijkste plaatsen monteerbaar.

Wat zijn de voordelen van een windvast screen?

Naast het feit dat zonnescreens prettig zijn voor het oog, heeft deze zonwering een ander belangrijk voordeel: screens zijn bijzonder goed bestand tegen de wind. Bovendien wordt ongeveer 80% van de warmte geweerd, terwijl je dankzij de lichtdoorlatendheid wel naar buiten kunt blijven kijken. Als je vaak weg bent, kunnen screens zonder problemen naar beneden worden gelaten. Tevens zijn screens roestvrij, UV-bestendig makkelijk schoon te maken/houden en niet vervormbaar. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en bestand tegen rot en schimmel.  Wil je de screens laten aansluiten bij de sfeer van je huis? De screens zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Een combinatie van kastkleuren met doekkleuren is mogelijk.

Rolluiken33 heeft de windvast screen in drie varianten:

- Handbediend;
- Elektrisch met vaste bedrading en met wandschakelaar;
- Elektrisch met ingebouwde ontvanger en afstandbediening.

Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch met afstandbediening. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte somfy elektromotor doet dan het werk.