Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zonwering ritzscreens

Rooster  Lijst 
 1. Windvaste screen Smal

  € 166,00

  Windvaste screens Smal; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Screendoek sample aanvragen banner  Verzendkosten banner

  ...
 2. Windvaste screen

  € 166,00

  Windvaste screens; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Kastmaten banner  Verzendkosten banner

  ...
 3. Windvaste screen Smart

  € 206,00

  Windvaste Smart screens; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Kastmaten banner  Verzendkosten banner

  ...
 4. Windvaste screen met folie

  € 206,00

  Windvaste screens met folie; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is. Bij de keuze volledig folie bedraagt de maximale hoogte 134 centimeter. Mocht je een hogere afmetingen willen toepassen zal er een lasnaad zichtbaar zijn.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Kastmaten banner  Verzendkosten banner

 5. Windvaste screen XL

  € 206,00

  Windvaste screen XL; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Verzendkosten banner

  ...
 6. Zonwering screen met kabel

  € 242,00

  Zonwering screen met kabel geleiding; Een topkwaliteit kabelscreen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doek kleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening). Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met staaldraad, bevestigingsbeugels en einddoppen. Ideale montage voor balkon of overkapping waarbij je geen mogelijkheid hebt tot montage van geleiders. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  ...
 7. Somfy Windvaste screen

  € 166,00

  Somfy Windvaste screens; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 8 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit allerlei doekkleuren, elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening) en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Screen montagehandleiding banner  Kastmaten banner  Verzendkosten banner

  ...
 8. Windvaste screen Solar

  € 483,00

  Windvaste screens solar; Een topkwaliteit screen die voorzien is van een Somfy Sunea 40 WireFree RTS motor met baterijset, aluminium behuizing en een zonnepaneel. Maximale laadtijd met lader is ca. 3,5 uur en maximaal 2 keer per jaar bijladen met de bijbehorende lader. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.

  Meetinstructies banner  Kastmaten banner  Verzendkosten banner

  ...
Rooster  Lijst 

Ben jij op zoek naar een windvast screen van kwaliteit? Dan heeft Rolluiken33 de windvast screens waar je naar op zoek bent. Screens zijn bijzonder functioneel, prettig voor het oog en bestand tegen ieder weertype. Ze zijn van alle gemakken voorzien om je huiselijk comfort te verhogen. Waar bepaalde soorten zonwering lang niet overal kunnen worden geplaatst of vanuit esthetisch perspectief niet wenselijk zijn, zijn screens (zogenaamde vlakhangende zonwering) in veel gevallen een populair alternatief. Screens nemen namelijk weinig ruimte in beslag en vormen als het ware één geheel met de ramen waarbij ze zijn geplaatst. Daarnaast zijn ze op de moeilijkste plaatsen monteerbaar.

Wat zijn de voordelen van een windvast screen?

Naast het feit dat zonnescreens prettig zijn voor het oog, heeft deze zonwering een ander belangrijk voordeel: screens zijn bijzonder goed bestand tegen de wind. Bovendien wordt ongeveer 80% van de warmte geweerd, terwijl je dankzij de lichtdoorlatendheid wel naar buiten kunt blijven kijken. Als je vaak weg bent, kunnen screens zonder problemen naar beneden worden gelaten. Tevens zijn screens roestvrij, UV-bestendig makkelijk schoon te maken/houden en niet vervormbaar. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en bestand tegen rot en schimmel.  Wil je de screens laten aansluiten bij de sfeer van je huis? De screens zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Een combinatie van kastkleuren met doekkleuren is mogelijk.

Rolluiken33 heeft de windvast screen in drie varianten:

- Handbediend;
- Elektrisch met vaste bedrading en met wandschakelaar;
- Elektrisch met ingebouwde ontvanger en afstandbediening.

Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch met afstandbediening. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte somfy elektromotor doet dan het werk.