Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Zonwering screens

Zien als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Standaard screen
    Standaard screen
    € 122,00
    2-3 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben jij op zoek naar een kwaliteitsscreen? Dan heeft Rolluiken33 de zonwering screens waar je naar op zoek bent. De standaard screens verhogen je leefcomfort waarbij je op elk moment van de dag het daglicht kunt regelen binnen je ruimte. De screens zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole. Door hun uitstekende zonreflectie houden de screendoeken 80% van de zonnewarmte buiten en beschermen je interieur tegen verkleuring door schadelijk UV-straling. De screens zijn in diverse omkasting varianten en kleurdoeken te verkrijgen. Je stelt geheel naar wens het screen tesamen. 

 

Waarom zonwering screens?

Waar bepaalde soorten zonwering lang niet overal kunnen worden geplaatst of vanuit esthetisch perspectief niet wenselijk zijn, zijn screens (zogenaamde vlakhangende zonwering) in veel gevallen een populair alternatief. Screens (oftewel zonnescreens) nemen namelijk weinig ruimte in beslag en vormen als het ware één geheel met de ramen waarbij ze zijn geplaatst. Daarnaast zijn ze op de moeilijkste plaatsen monteerbaar.

Het screendoek bestaat uit glasvezeldraden omhult met kunststof. Het screendoek is niet vervormbaar en niet ontvlambaar. Wil je de Copaco screens laten aansluiten bij de sfeer van je huis? De screens zijn fraai van vorm en de doeken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenprogramma. Zo vindt je altijd een perfect passend doek bij je interieur of bij de architectuur van je woning. Een combinatie van kastkleuren met doekkleuren is mogelijk.

Binnen de verschillende type screens zijn er drie varianten:

  • - Handbediend
  • - Elektrisch met vaste bedrading en met wandschakelaar
  • - Elektrisch met ingebouwde ontvanger en afstandbediening

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch met afstandbediening. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy of Faher elektromotor doet dan het werk. De Somfy motoren zijn de meest bekende motoren van rolluiken. Echter heeft Somfy ook een partner welke de Faher motoren produceert. Somfy noemt deze motoren ook wel hun eigen huismerk, omdat deze Faher motoren met dezelfde technologie en kwaliteit oftewel uit dezelfde groep fabrikanten/partners geproduceerd worden. De Faher motoren hebben dezelfde kwaliteit en garantietijd, maar de prijs van een Faher motor is (afhankelijk per type) 30 tot 50% goedkoper. Bij de keuze van een Faher motor is het noodzakelijk een afstandsbediening uit het assortiment van Faher te nemen. Deze afstandsbedieningen zijn met een moderne uitstraling ontworpen (i-phone design) en zijn tevens aantrekkelijker in prijs ten op zichte van de Telis modellen.