Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf rolluiken monteren?

Wanneer je een beetje handig bent, is het plaatsen van een rolluik geen moeilijke opgave. Je bespaart hier zelfs geld mee (geen montagekosten). Tevens kun je er een handleiding bij krijgen!

Welke stappen moet ik doornemen wanneer ik een rolluik wil aankopen?

- Allereerst bepaal je de montagewijze.
- Vervolgens ga je na hoe je de bediening gemonteerd wilt hebben (linker of rechterkant en buitenzijde of binnenzijde).
- Dan welke rolluik geleiders je nodig hebt (hangt af van je montagewijze).
- Dan wat voor omkasting je wilt bij het rolluik.
- Daarna bepaal je de kleur van het lamel en het rolluik.
- Als allerlaatst beslis je welke bedieningsmogelijkheid je wilt hebben bij het rolluik (handbediening, drukschakelaar of zelfs met afstandsbediening).

Heb ik garantie op mijn aangekochte rolluiken?

Ja, je hebt een garantietermijn van maar liefst 5 jaar.

Wat is de levertijd van de rolluiken?

Normaliter ligt de levertijd van rolluiken op één week nadat de aanbetaling voldaan is. Doordat wij afhankelijk zijn van de fabrikant kan dit soms een paar werkdagen uitlopen.

Wat zijn de exacte verzendkosten en tot waar kan er geleverd worden?

De verzendkosten van zonnescreensrolluiken € 39,-. Voor rolluik onderdelen, zonnescherm onderdelen en alle andere onderdelen geldt de standaard pakket prijs. Dit is € 6,95 per pakket. Daarnaast leveren wij binnen heel Nederland met uitzondering van de Wadden eilanden. Het is tevens ook mogelijk om je bestelling naar België of Duitsland te verzenden, echter zal dit altijd in overleg moeten gebeuren.

Hoe zit het precies met de kleuren van het rolluik?

De diversiteit aan kleuren bij Rolluiken33 is immens. Je kan specifiek de geleiders, de gehele omkasting en de screendoek een aparte kleur geven. Op de website vind je onder de knop ‘toelichting’ verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel andere RAL kleur te kiezen. Dit kan altijd in overleg met één van onze specialisten door even te bellen of mailen naar ons

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Rolluiken33. Rolluiken33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:
- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.