Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verano

Verano staat voor comfort. Direct vanaf de oprichting in 1990 is Verano in razend tempo uitgegroeid tot een van de topmerken op het gebied van zonwering. Verano biedt een uniek en zeer divers assortiment van binnenzonwering en buitenzonwering. In Nederland is Verano voornamelijk bekend op het gebied van rolluiken. Maar Verano biedt o.a. ook zonneluifels, uitvalschermen en Verano zonneschermen aan. Verder kun je ook rolluik onderdelen van Verano bij ons bestellen en bieden we ook Somfy producten aan die vaak worden gecombineerd met Verano. 

Verano zonwering

Verano heeft het woord ‘comfort’ centraal gesteld binnen de gehele bedrijfsvoering. Met kwalitatieve oplossingen op het gebied van zonwering, streeft Verano naar optimaal comfort voor haar klanten voor in de tuin en in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld genieten van de schaduw in de zomer onder een terrasoverkapping. Of denk aan een prettig gevoel van veiligheid en privacy door kwalitatieve rolluiken. Het feit dat Verano in 2011 en 2012 uitverkozen is tot beste projectleverancier in de zonweringbranche is een duidelijk statement op het gebied van kwaliteit. Lees hier meer informatie over Verano zonwering.

Meer over Verano

Verano’s productiehallen bevinden zich in Nederland en Belgie. Het hoofdkantoor van Verano staat in het Brabantse Best. Verano produceert ‘in house’ en realiseert daarmee een hoge mate van kwaliteit en een snelle levering. Verano worden puur en alleen verkocht door een geselecteerd netwerk van professionele dealers en zonweringspecialisten, zoals rolluiken33!


Verano Rolluiken bij Rolluiken33 
 

Een Verano zonnescherm bij ons!

Met een zonnescherm van Verano creëer je een prachtig terras waarbij je optimaal kunt genieten van de zon, terwijl je in de schaduw zit! Rolluiken33 biedt diverse soorten Verano zonneschermen. Verano hanteert hierbij drie verschillende soorten: De standaard variant, het semi-cassettescherm en het cassetescherm. Bekijk de volgende pagina wanneer je meer wilt weten over een Verano zonnescherm.

Verano en Rolluiken33.

Door de unieke samenwerking tussen Rolluiken33 en Verano staan wij garant voor een snelle levering van Verano producten. De levertijd van Verano bedraagt bij ons tussen de 5 en de 8 werkdagen. LET OP: In het geval van afwijkende wensen op bijvoorbeeld het gebied van RAL kleur, dan bedraagt de levertijd tussen de 10 en de 15 werkdagen.

Verano rolluiken bestel je bij Rolluiken33.nl.

Rolluiken33 levert een uniek en uitgebreid aanbod aan Verano rolluiken. Verano staat voor degelijkheid, kwaliteit, stijl en dat alles tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding. De grote hoeveelheid aan mogelijkheden en varianten is het bijna ondenkbaar dat er geen rolluik naar wens gerealiseerd kan worden met Verano producten. Op het gebied van RAL kleuren, inbouwhoogtes en omkastingvarianten biedt Verano altijd een oplossing naar wens. Bekijk hier meer informatie over Verano rolluiken. Naast meer informatie over onze Verano zonwering, kun je ook eens kijken naar een van onze andere topmerken, zoals Heroal en Heroal rolluiken! Bekijk al onze merken en kom tot een beslissing.