Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Windvast screen Smart

€ 259,00

Levertijd: 1-2 weken

Windvaste Smart screens; Een topkwaliteit screen met een goede prijs-kwaliteit verhouding en bij Rolluiken33 verkrijgbaar met een scherpe prijs. Slechts binnen 7 eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst 54 doekkleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer. Doorloop de onderstaande 7 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken al in huis en compleet geleverd met de geleiders, afwerkdopjes en einddoppen.Vul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van het screen in. De minimale breedte bedraagt 100 centimeter met een maximale breedte van 400 centimeter. De minimale hoogte is 100 centimeter en met een maximum van 300 centimeter. 

LET OP: Vul altijd de gatmaat in, ook in het geval van montage op de dag. Bij stap 3 kun je de montagepositie aangeven, kies je voor 'op de dag' (oftewel tegen de muur), dan bereken wij de afmetingen van de kast en zijprofielen die nog bovenop de gatmaat komen.


Kies onderstaand de gewenste bedieningsvorm. Aan de hand van jouw keuze worden overige opties zichtbaar.


Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is, zeker wanneer je al screens met somfy motor hebt. Beide merken bieden een fabrieksgarantie van 5 jaar. 


Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en is de meest gangbare motor variant. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is, zeker wanneer je al screens met somfy motor hebt. Beide merken bieden een fabrieksgarantie van 5 jaar. 


De opbouw draaischakelaar (buiten de muur) is de meest gangbare schakelaar. Naast een draaischakelaar kun je ook kiezen voor een drukschakelaar (eventueel met sleutel voor extra beveiliging) of geen schakelaar.


De opbouw draaischakelaar (buiten de muur) is de meest gangbare schakelaar. Naast een draaischakelaar kun je ook kiezen voor een drukschakelaar (eventueel met sleutel voor extra beveiliging), touche schakelaar of geen schakelaar.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Met een 1 kanaals afstandsbediening kun je maximaal één screen bedienen. Kies je voor een 5 kanaals afstandsbediening, dan kun je vijf screens (samen of apart) bedienen met één afstandsbediening.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Met een 1 kanaals afstandsbediening kun je maximaal één screen bedienen. Kies je voor een 5 kanaals afstandsbediening, dan kun je vijf screens (samen of apart) bedienen met één afstandsbediening.


De keuze van de bediening is van diverse factoren afhankelijk. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen. Wil je zelf de uitgang van de elektro kabel bepalen? Selecteer dan geen.


Op de dag, oftewel montage tegen de muur, is de meest gekozen optie. Voor montage in de dag wordt veelal gekozen vanwege plaatsgebrek of voor een ‘strak’ eindresultaat. Wanneer je kiest voor in de dag, krijg je nog een extra stap te zien waar je kunt aangeven of je de kast in of op de dag wilt verwerken. 

Bij montage op de dag word bij afmetingen een toeslag berekend. Je hoeft hier geen rekening mee te houden, wij bereken dit automatisch op de door jouw ingevoerde gatmaat afmetingen (stap 1). LET OP: Bij montage op de dag is de maximale hoogte 290 centimeter en de maximale breedte 390 centimeter. Val je daarbuiten? Kies voor in de dag.


Verwerk je de kast in het kozijn of op de muur? De meest gekozen optie is tegen de muur (oftewel kast op de dag).


Voor de omkasting heb je de keuze uit 4 kleuren. De kleur wordt veelal gebaseerd op de kleur van de kozijnen.


Bij deze screen heb je de keuzen uit 54 doekkleuren. LET OP: De linker foto is het aanzicht van buiten en de rechter foto is het uitzicht van binnen.


Een hoeklijn wordt veelal toegepast indien er geen natuurlijk aanslag punt is (zoals een vensterbank) en voor een perfecte afwerking. LET OP: Een hoeklijn wordt in de breedte van het screen en in de kleur van de doek geleverd.

* Vereiste velden

€ 259,00

 


Wegens vakantie v.a. 23 jul. t/m 4 aug. gesloten. 
In deze periode worden online bestellingen wel gewoon verwerkt.

Details

Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze rolluiken;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Screens van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een lamel proefstuk verkrijgen;
-   Je screen(s) geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je screens gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw screen(s) naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je screen(s) worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen zijn de screens op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

-   iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

-   Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze screens maatwerk producten zijn.

-   Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

-   Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Windvast screen Smart

EUR

€ 259,00

0

0