Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Knikarmscherm

Rooster  Lijst 
 1. Knikarmscherm Capri Semi Cassette

  € 879,00

  Een knikarmscherm van Capri op maat; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijs garantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Copaco doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 5 eenvoudige stappen kun je direct online een Capri knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvangt u uw maatwerk knikarmscherm al in huis. Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
 2. Knikarmscherm Monobloc

  € 1.049,00

  Een knikarmscherm Monobloc; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijs garantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 6 eenvoudige stappen kun je direct online een Formosa knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvang je jouw maatwerk knikarmscherm al in huis.

  ...
 3. Knikarmscherm Formosa

  € 1.249,00

  Een knikarmscherm Formosa; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijs garantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 6 eenvoudige stappen kun je direct online een Formosa knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvang je jouw maatwerk knikarmscherm al in huis. Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
 4. Knikarmscherm Marsala

  € 1.459,00

  Knikarmscherm Marsala: De Marsala onderscheidt zich voornamelijk in de sublieme afwerking van de armen van het scherm, welke tevens zijn uit te voeren met LED verlichting. Je kunt het knikarmscherm met muur- of plafondbevestiging bestellen. De plafondbevestiging is erg uniek. Het scherm wordt standaard voorzien van een afdekrubber aan de bovenzijde van de omkasting, maar is ook verkrijgbaar met afdeklijst waardoor je scherm beschermd is tegen vuiligheid. Leverbaar in allerlei doekstoffen van het gerenommeerd merk Dickson, bekijk de meest gekozen hieronder! Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
 5. Knikarmscherm Dimo

  € 1.499,00

  Een knikarmscherm Dimo; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijsgarantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 6 eenvoudige stappen kun je direct online een Dimo knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvang je jouw maatwerk knikarmscherm al in huis. Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
 6. Knikarmscherm Retta

  € 1.609,00

  Een knikarmscherm Retta; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijsgarantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 7 eenvoudige stappen kun je direct online een Retta knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvang je jouw maatwerk knikarmscherm al in huis. Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
 7. Knikarmscherm Formosa Extra Volant

  € 1.879,00

  Een knikarmscherm Formosa extra volant; Topkwaliteit voor een scherpe prijs, zeker bij ons. Rolluiken33 biedt namelijk de laagste prijs garantie! Deze schermen zijn volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken, eveneens van topkwaliteit uiteraard. In 6 eenvoudige stappen kun je direct online een Formosa knikarmscherm volledig naar wens samenstellen. Voer de breedte en hoogte in en selecteer het gewenste systeem, de kleuren en de bediening. De exacte prijs wordt direct getoond Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken ontvang je jouw maatwerk knikarmscherm al in huis. Gebruik een knikarmscherm ten alle tijdens op de juiste wijze en sluit het scherm bij harde windvlagen tijdig naar binnen. Hiermee voorkom je uiteindelijk schade aan het scherm en of overweeg om een wind/zon sensor toe te passen in je situatie.  

  ...
Rooster  Lijst 

Een knikarmscherm is een zonnescherm die zorgt voor de juiste zonwering op jouw terras. De knikarmscherm is een van de meest toegepaste zonneschermen dankzij de minimalistische uitstraling, strakke design, eenvoudige gebruik en een mooi eindresultaat. Een knikarmscherm bestel je bij ons van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wanneer je een gewenste knikarmscherm hebt gevonden, kun je deze compleet naar wens samenstellen via onze webwinkel. Welke knikarmscherm ga jij bestellen?

Knikarmschermen tegen scherpe prijzen!

Rolluiken33 biedt kwalitatieve knikarmschermen tegen scherpe prijzen! De prijs van een knikarmscherm wordt uiteraard beïnvloed door diverse factoren, zoals de breedte van het scherm, de maximale uitval van het scherm en uiteraard de door jouw gewenste bediening van het knikarmscherm. Hierbij kun je kiezen voor een slinger oogwindwerk, maar natuurlijk ook voor elektrische bediening. Wanneer je kiest voor elektrische bediening bieden wij een Faher motor (met afstandbediening) en een Somfy motor (met afstandbediening). Wat jouw keuze ook is, je kunt ervan uitgaan dat je bij Rolluiken33 jouw knikarmscherm kunt kopen tegen de scherpste prijs! Bekijk hier meer informatie over knikarmscherm prijzen.

Blijf op de hoogte van knikarmscherm aanbiedingen!

Naast het feit dat wij altijd scherpe prijzen bieden, hebben wij gedurende het jaar vaker scherpe aanbiedingen en acties lopen. Natuurlijk hoort hier ook een scherpe knikarmscherm aanbieding bij! Wil je hier meer over weten of wil je dat wij jouw op de hoogte houden wanneer onze knikarmschermen in de aanbieding zijn, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Wanneer je je abonneert, krijg je maandelijks een nieuwsbrief waar verschillende aanbiedingen en nieuwe producten in staan. Ook kun je onze sociale media volgen waar we verschillende aanbiedingen posten.

Past een knikarmscherm bij jouw wensen?

Wil je een zonwering oplossing op een plek waar je graag een vrije doorloop wilt behouden? Dan is een knikarmscherm perfect voor jou! De knikarmscherm wordt het meest gekozen voor een terras. Met een knikarmscherm kun je genieten van de schaduw en tegelijkertijd effectief gebruik maken van de complete ruimte! Een knikarmscherm, ook wel knikarm zonnescherm of terrasscherm genoemd, is een van de meest populaire zonnewering producten in Nederland. Een knikarmscherm is een kwalitatief product, relatief eenvoudig te monteren en heeft bij ons een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Knikarmscherm kleuren en doeken

Een knikarmscherm is leverbaar in allerlei kleuren en doeken. Zodoende kun je een unieke knikarmscherm samenstellen. Wat betreft de cassette kun je kiezen voor drie kleuren, namelijk: Crèmewit, Antraciet of Tiger structuurlak. Verder heb je nog 12 knikarmscherm doeken. Je bent bekend met de welbekende gestreepte knikarmscherm doeken. Dit is natuurlijk een traditionele look die heel mooi past bij een landelijke uitstraling. Echter is het ook mogelijk om een strakke uitstraling te realiseren wanneer je kiest voor een effen doek. Wat jouw wensen ook zijn, onze deskundige adviseurs vinden altijd een knikarmscherm die past bij jouw wensen en budget.