Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Markies aluminium

€ 429,00

Levertijd: 2-3 weken

Een markies van Rolluiken33.nl is vervaardigd uit aluminium en wordt altijd op maat gefabriceerd. Daarnaast combineren wij topkwaliteit materialen en vakkundig maatwerk met een scherpe prijs. Binnen 8 stappen stel je een markies op maat eenvoudig online samen. Naast de gewenste hoogte en breedte kun je de gewenste bediening, afwerking en extra opties (zoals een kap en/of zijschotten) kiezen. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt direct getoond. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken kunnen wij jouw markies op maat al thuis bezorgen!Vul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van het markies in. De minimale breedte bedraagt 50 centimeter met een maximale breedte van 400 centimeter. De minimale uitval (aangeduid als hoogte) is 50 centimeter en maximaal van 120 centimeter.

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de markies in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval.


De keuze van de bediening is van diverse factoren afhankelijk. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen.


Met een kap wordt het doek extra beschermt tegen scheuren en beschadigingen. Selecteer hierbij de categorie (die overeenkomt met de breedte in stap 1).


Met zijschotten wordt het doek extra beschermt tegen scheuren en beschadigingen. Daarnaast sluiten de zijschotten perfect aan op de kap, wat zorgt voor een fraai geheel. Selecteer hierbij de categorie (die overeenkomt met de hoogte in stap 1).


Voor een strakke en moderne look kies je voor de afwerking recht. Voor een wat meer klassieke look is geschulpt de juiste keuze.


Crèmewit (RAL9001) is de meest gebruikte kleur voor het frame. Daarnaast kun je ook kiezen voor wit, groen, antraciet en technisch zilver.


Er kan een selectie gemaakt worden uit 8 doeken. De gestreepte doeken realiseren een traditionele (klassieke) look en voor een wat moderne uitstraling zijn de basic doeken (eenkleurig) ideaal geschikt. Let hierbij goed op de afstemming met de framekleur.


Kies onderstaand de gewenste bedieningsvorm. Naast met de hand – met een koordbediening - kun je ook kiezen voor elektrische bediening met een afstandsbediening. De Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en wordt het vaakst gekozen. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is.

* Vereiste velden

€ 429,00
DaysHoursMinutesSeconds

Details

Rolluiken33 showroom banner


Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze rolluiken;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Markiezen van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een doek proefstuk verkrijgen;
-   Je markiezen geheel op maat binnen 10-15 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je een markies gaat bestellen, wil je natuurlijk het bestelproces weten. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw markies naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je markies wordt geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen is je markies op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


De leveringen kunnen een vertraging oplopen

Er kunnen uitzonderingen zijn waardoor de levertijd van jouw bestelling nadelig wordt beïnvloed. Een afwijkende RAL-kleur, een unieke screen of motor zijn voorbeelden waardoor de bestelling vertraagd kan worden. Ook bestellingen in hoogseizoen kunnen ervoor zorgen dat jouw bestelling wordt vertraagd.

Heeft jouw bestelling vertraging opgelopen?

Het is natuurlijk enorm vervelend wanneer de bestelling vertraging oploopt, dat begrijpen wij maar al te goed. Helaas hebben wij geen invloed op de productie en is het ook voor ons niet mogelijk om het productieproces te versnellen. Wij houden het proces nauwlettend in de gaten en berichten je zodra het klaarstaat om af te halen of om het te bezorgen.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze markiezen maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Markies aluminium

EUR

€ 429,00

0

0