Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Markiezen prijzen

Markiezen prijzen weten zonder een offerte aan te vragen? Doe dit eenvoudig bij Rolluiken33.nl. De markiezen prijzen krijg je meteen te zien als je de afmetingen van je gewenste markies invult. Bij het kiezen van formaat, kun je ook vervolgens kiezen voor een gewenste kleur en vele andere opties. Stel je markies, screens of rolluiken op maat samen en bestel deze bij Rolluiken33.nl. Twijfel niet langer en bereken de markiezen prijzen.

Banner markiezen prijzen

Prijzen markiezen; Wat zijn de leveringskosten?

Wanneer je de prijzen markiezen weet, wil je vervolgens ook de leveringskosten weten van de markiezen. De leveringskosten zijn bij ons €45,-. Dit is voor alle hoeveelheden. Of je nou een markies besteld of 10 markiezen, de bezorgkosten zullen niet veranderen. Wil je jouw markiezen komen afhalen? Dan kan dat ook. Wanneer je de markiezen prijzen hebt berekent en je hebt je bestelling geplaatst, duurt het ongeveer 2 weken tot je markies klaar is. Vervolgens krijg je vanuit ons een berichtje dat jouw markies uit productie is gekomen, en dat je deze kunt komen afhalen. Het afhalen van je markies kan vervolgens zonder een afspraak te maken. Kom tijdens onze kantooruren langs en haal je markiezen, rolluiken, screens, zonneschermen, rolpoorten (garage roldeur) of andere zonwering op!

De markies prijs berekend en de markies besteld? Nu nog monteren!

Je hebt de markies prijs berekent en de markiezen zijn inmiddels besteld en binnen. Nu moet je het nog gaan monteren. Bij Rolluiken33 is het monteren van je markiezen een fluitje van een cent. Door middel van onze handige montagehandleidingen, kun je de markies binnen een paar uur geïnstalleerd hebben. Ook kun je de montage laten verrichten door een van de montagebedrijven waarmee we samenwerken. Wil je naast de markiezen prijzen ook nog de montageprijs weten? Dat kan, neem contact op met onze klantenservice die je hier graag over informeert. Twijfel dus niet langer, bereken je markiezen prijzen, bestel je markiezen en laat deze vervolgens monteren of ga het zelf monteren! Bekijk ook eens onze screens prijzen pagina. Waarop we je wat meer uitleggen over zonwering buiten screens en de kosten van een standaard screen en ritsscreen.