Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zonwering buiten screens

De zonwering buiten screens zijn de ideale zonwering voor jouw woning! Zonwering buiten screens zijn erg modern en uniek. Je kunt de zonwering buiten screens tegen iedere raam of venster plaatsen. Met een maximale breedte en hoogte van 6 meter (!) kun je de zonwering buiten screens vrijwel overal toepassen. Weet jij al welke zonwering buiten screens jij gaat bestellen? Bekijk direct ons aanbod online en kies een gewenste type voor jouw woning. Bereken & bestel ook direct jouw zonwering buiten screens online.

Banner zonwering buiten screens

Zonwering buiten screens zijn duurzaam

De zonwering buiten screens zijn duurzaam en besparen op kosten omdat ze met warme weer, de hitte buiten houden, en in de kou je woning warm houden. De zonwering buiten screens zijn aan te bevelen voor iedereen die zonwering wilt aanbrengen aan de buitenkant van zijn of haar huis. Wij raden je zeker aan om eens goed te kijken naar de zonwering buiten screens die wij aanbieden, maar je kunt ook kiezen voor andere type zonneschermen en zonwering buiten die je wellicht ook mooi vindt. De nummer 1 zonwering in Nederland zijn momenteel rolluiken, die wij ook aanbieden. Je kunt direct een rolluik op maat bestellen. Echter worden de zonwering buiten screens wel steeds populairder en kiest men steeds meer voor deze type zonnewering.

Screens voor buiten; handbediend of elektrisch?

Ga jij jouw screens voor buiten bestellen met handbediening of is elektrische bediening meer iets voor jou? Handbediend is de goedkoopste oplossing. Je krijgt aan de binnenkant (links of rechts van je screens voor buiten) een bandopwinder waarmee je de screens buiten naar boven of naar onder kunt halen. Verder kun je jouw screens voor buiten elektrisch bedienen d.m.v. een schakelaar of afstandsbediening. Wanneer je ervoor kiest om jouw screens te bedienen met een schakelaar, kun je kiezen uit een draai- of sleutelschakelaar waarmee je jouw rolluik naar onder of boven kunt halen. De afstandsbedieningen zijn leverbaar in allerlei types en merken en je kunt dan ook allerlei afstandsbedieningen bestellen. Wanneer je kiest voor bediening met afstandsbediening is het bij de Somfy motoren ook mogelijk om deze met jouw smartphone te bedienen!

Buitenscreens op maat bestellen

Je kunt buitenscreens compleet op maat bestellen bij ons. Wanneer je online jouw maten invoert en bestelt, wordt jouw buitenscreen, compleet op maat voor jou samengesteld. Je kunt niet alleen kiezen voor een nauwkeurige formaat, maar je kunt ook kiezen voor een kleur, doek, omkasting vorm en nog veel meer naar wens. Buiten screens worden binnen 1-2 weken geheel naar wens voor jou geproduceerd. Nadat de buitenscreens klaar zijn, krijg je vanuit ons een bericht en stemmen we samen met jou een afleverdatum af! Weet jij al welke type buitenscreens jij gaat bestellen bij Rolluiken33.nl? Bekijk ons aanbod van verschillende buiten screens en kies een type naar wens! De screen zonwering wordt vaak toegepast als screens ramen, maar je kunt het ook als terrasoverkapping screen gebruiken. Bekijk de bredere screens die leverbaar zijn ideaal voor de veranda!