Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Afstandsbediening

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Rooster  Lijst 
 1. Somfy Tahoma Switch

  € 189,95

  Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma® switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes. TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer. Met meer dan 280 apparatuurseries en 21 grote merken voor apparatuur in huis bieden we één van de meest complete smart home-ervaringen. Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen, en ook de compatibiliteit met de cloud, is TaHoma® switch een evolutieve oplossing, waarmee mensen apparatuur naar wens kunnen toevoegen.

  Eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen. TaHoma® switch is ook compatibel met Google Assistent, Amazon Alexa en Apple Homekit, waarmee de gebruikerservaring wordt uitgebreid naar stembediening. Bedien je slimme huis comfortabel met de nieuwe intuïtieve app op je smartphone of op je tablet. Of programmeer je twee favoriete scènes op de twee knoppen aan de bovenkant voor eenvoudige bediening - één druk op de knop en laat de magie beginnen. Compleet met eenvoudig te installeren draadloze wandcontactdozen in huis voor gemakkelijke bediening wanneer je je mobiele telefoon niet bij de hand hebt.

  Klik hier voor de specificaties.

  ✔ Gratis levering

  ...
 2. Somfy afstandsbediening Telis 4-kanaals Silver

  € 70,95

  De Somfy afstandsbediening Telis 4-kanaals Silver is te gebruiken voor het bedienen van RTS producten. Deze afstandsbediening is met batterijen en is leverbaar in 4 kleuren....

 3. Somfy afstandsbediening Nina Centralization IO

  € 217,95

  De Nina Centralization is de revolutionaire draadloze bediening. Deze Somfy afstandsbediening is compleet naar wens aan te passen en heeft een touchscreen met een natuurlijke controle. Bediening is mogelijk per kamer, groep of verdieping.

  ...
 4. Somfy afstandsbediening Situo 5-kanaals Pure IO

  € 69,95

  De Somfy afstandsbediening Situo 5-kanaals Pure IO is te gebruiken voor het bedienen van zonwering zoals screens of rolluiken. Leverbaar in 4 kleuren en komt met een wandhouder....

 5. Somfy KeyGo IO

  € 48,95

  De Somfy afstandsbediening KeyGo IO heeft een moderne design en is een wandbediening.

  ...
 6. Somfy afstandsbediening Situo 1-kanaals Titane IO

  € 62,95

  De Somfy afstandsbediening Situo 1-kanaals Titane IO is te gebruiken voor het bedienen van zonwering zoals screens of rolluiken. Leverbaar in 4 kleuren en komt met een wandhouder.

  ...
 7. Somfy Smoove Origin IO

  € 43,95

  De Somfy Smoove Origin IO heeft een moderne design en is een wandbediening

  ...
 8. Somfy afstandsbediening Telis 4-kanaals Pure

  € 57,95

  De Somfy afstandsbediening Telis 4-kanaals is te gebruiken voor het bedienen van RTS producten. Deze afstandsbediening is met batterijen en is leverbaar in 4 kleuren....

 9. Somfy afstandsbediening Situo 1-kanaals Pure IO

  € 56,95

  De Somfy afstandsbediening Situo 1-kanaals Pure IO is te gebruiken voor het bedienen van zonwering zoals screens of rolluiken met een Somfy IO motor. Leverbaar in 4 kleuren en komt met een wandhouder.

  ...
 10. Somfy afstandsbediening Telis Soliris Silver RTS

  € 73,95

  De Somfy afstandsbediening Telis Soliris Silver RTS is te gebruiken voor het bedienen van RTS producten. Deze afstandsbediening is met batterijen en is leverbaar in 4 kleuren....

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Rooster  Lijst 

Wil jij een afstandsbediening zonwering bestellen? Doe dit direct via de webwinkel van Rolluiken33.nl. Wij hebben verschillende afstandsbediening waar je uit kunt kiezen. De afstandsbediening zonwering die wij aanbieden zijn allemaal direct online te bezichtigen. We bieden o.a. Somfy afstandsbedieningen die je kunt combineren met een Somfy buismotor. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor Faher als afstandsbediening en motor. Weet jij al wat voor merk afstandsbediening jij gaat kiezen? Wordt het Somfy of kies jij toch voor een Faher afstandsbediening.

Afstandsbediening zonwering: Hoeveel producten wil jij gaan bedienen?

In ons assortiment hebben we allerlei afstandsbedieningen leverbaar. Afhankelijk van hoeveel zonwering producten jij wilt gaan bedienen met jouw afstandsbediening, kun je de gewenste kanalen kiezen. Je kunt o.a. kiezen voor 1,4,5,6 en 16-kanaals. Wanneer je kiest voor Somfy, kun je kiezen voor RTS (radio) motor of een IO motor. Let goed op dat wanneer je een RTS motor hebt, je ook kiest voor een RTS afstandsbediening zonwering. Combineer je een RTS motor met een IO afstandsbediening zonwering, gaat je afstandsbediening helaas niet werken omdat het niet bij elkaar hoort. Ga jij binnenkort een afstandsbediening zonwering bij ons bestellen?

Zonwering afstandsbediening: De leverbare types

Somfy heeft allerlei types zonwering afstandsbediening leverbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de ‘KeyGo’ afstandsbediening. Deze type zonwering afstandsbediening is erg klein en is dan ook gemaakt voor het hangen aan je sleutelhanger. Je kunt wanneer je thuis komt of vertrekt, de zonwering omhoog of omlaag halen. Ook heb je bijvoorbeeld de afstandsbediening zonwering ‘Nina’. Deze afstandsbediening zonwering heeft een touchscreen beeldscherm en kun je allerlei opties instellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je alleen zonwering van een bepaalde groep, verdieping of kamer bedient. Er zijn enorm veel types leverbaar. Bekijk alle types online. Wanneer je in een product gaat kun je extra informatie over een specifieke afstandsbediening zonwering.

Andere bediening

Naast jouw zonwering met een afstandsbediening bedienen, kun je ook voor andere bediening kiezen. Je kunt ook kiezen voor een schakelaar. De schakelaar is meestal een stuk goedkoper omdat de buismotor voor een schakelaar stukken goedkoper is en de schakelaar al leverbaar is v.a. € 7,95. Ook is het mogelijk om jouw buitenzonwering te bedienen met jouw smartphone. Kies voor de TaHoma Box of de Connexoon waarmee je met een app jouw zonwering zoals rolluiken of screens kunt gaan bedienen. Welke bediening ga jij bestellen? Bekijk alle bedieningen en alle onderdelen bij ons!