Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Markies aluminium

€ 419,00

Levertijd: 1-2 weken

Een markies van Rolluiken33.nl is vervaardigd uit aluminium en wordt altijd op maat gefabriceerd. Daarnaast combineren wij topkwaliteit materialen en vakkundig maatwerk met een scherpe prijs. Binnen 8 stappen stel je een markies op maat eenvoudig online samen. Naast de gewenste hoogte en breedte kun je de gewenste bediening, afwerking en extra opties (zoals een kap en/of zijschotten) kiezen. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt direct getoond. Ook niet onbelangrijk: binnen 1 tot 2 weken kunnen wij jouw markies op maat al thuis bezorgen!Vul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van het markies in. De minimale breedte bedraagt 50 centimeter met een maximale breedte van 400 centimeter. De minimale hoogte is 50 centimeter en met een maximum van 120 centimeter.


De keuze van de bediening is van diverse factoren afhankelijk. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen.


Met een kap wordt het doek extra beschermt tegen scheuren en beschadigingen. Selecteer hierbij de categorie (die overeenkomt met de breedte in stap 1).


Met zijschotten wordt het doek extra beschermt tegen scheuren en beschadigingen. Daarnaast sluiten de zijschotten perfect aan op de kap, wat zorgt voor een fraai geheel. Selecteer hierbij de categorie (die overeenkomt met de hoogte in stap 1).


Voor een strakke en moderne look kies je voor de afwerking recht. Voor een wat meer klassieke look is geschulpt de juiste keuze.


Crèmewit (RAL9001) is de meest gebruikte kleur voor het frame. Daarnaast kun je ook kiezen voor wit, groen, antraciet en technisch zilver.


Er kan een selectie gemaakt worden uit 8 doeken. De gestreepte doeken realiseren een traditionele (klassieke) look en voor een wat moderne uitstraling zijn de basic doeken (eenkleurig) ideaal geschikt. Let hierbij goed op de afstemming met de framekleur.


Kies onderstaand de gewenste bedieningsvorm. Naast met de hand – met een koordbediening - kun je ook kiezen voor elektrische bediening met een afstandsbediening. De Profit line heeft een optimale prijs/kwaliteit verhouding en wordt het vaakst gekozen. Somfy betreft de ‘luxere variant’ waarbij installatie eenvoudiger is.

* Vereiste velden

€ 419,00
DaysHoursMinutesSeconds

Details

• Maximale afmeting 400 cm breed x 120 cm hoog
• Frame van aluminiumprofielen 15 x 55 mm
• Frame uitvoering in Technisch Zilver, RAL 9010 (wit) en RAL 9001 (creme) en RAL 7016 (antraciet)
• Kunststof hoekstukken en scharnieren
• Inclusief bovenkap en zijschotten
• Doek van de Swela collectie
• Een geschulpte volant aanwezig, herkenbare golven in het doek.
• Standaard koordbediening
• 1 jaar garantie op het hele product 
• Levertijden van 3 a 4 weken 
• Geheel montageklaar geleverd in stevige kartonnen doos

Toepassingen
Markiezen worden in verschillende sectoren toegepast zoals restaurants, hotels, winkels, kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, bejaardencentra en in particuliere woningen. 

Markiezen van Rolluiken33 zijn erg sfeervol en geven net dat beetje extra aan je woning. Door de gesloten zijkanten is er geen zijinval van de zon en is de windgevoeligheid ook minimaal aanwezig. Ramen en deuren kunnen er vrij onderdoor draaien. De markiezen filtreren het zonlicht zodanig dat het interieur zacht verlicht wordt en de binnentemperatuur aangenaam blijft. Doorloop voor de aankoop van een markies s.v.p. onderstaande stappen.

Grotere maten zijn verkrijgbaar op aanvraag! Voor verdere meetinstructies klik hier.

Markies aluminium

EUR

€ 419,00

0

0