Rolluiken

Offerte aanvragen Rolluiken33 banner

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 17

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Profitline rolluik
  Profitline Rolluik
  € 99,00
  2-3 weken levertijd
 2. Alutech Basisline Rolluik
  Alutech Basisline Rolluik
  € 104,00
  2-3 weken levertijd
 3. Heroal rolluik RS37
  Heroal Rolluik RS37
  € 128,00
  2-3 weken levertijd
 4. Alutech Rolluik Somfy
  Alutech Somfy Rolluik
  € 104,00
  2-3 weken levertijd
 5. Alutech Inbouw Rolluik
  Alutech Inbouw Rolluik
  € 176,00
  2-3 weken levertijd
 6. Alutech Dakkapel Rolluik
  Alutech Dakkapel Rolluik
  € 113,00
  2-3 weken levertijd
 7. Alutech Premium line Rolluik
  Alutech Premium line Rolluik
  € 171,00
  2-3 weken levertijd
 8. Alutech Solar Rolluik
  Alutech Solar Rolluik
  € 489,00
  2-3 weken levertijd
 9. Profitline Rolluik Smal
  Profitline Rolluik Smal
  € 99,00
  2-3 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 17

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons aanbod van rolluiken is enorm uitgebreid en er is dan ook zo voor iedereen een gewenste type rolluiken toe te passen. Bij ons vind je 2 merken in het assortiment, namelijk: Heroal en Alutech. Deze drie merken kun je bij ons bestellen als particulier, maar ook als een zakelijk klant. De drie rolluik merken die wij aanbieden zijn allemaal van de beste kwaliteit en worden aangeboden bij Rolluiken33.nl tegen de scherpste prijzen. Stel direct online jouw rolluiken naar wens samen. Je kunt binnen enkele eenvoudige stappen een rolluik samenstellen. Je krijgt direct de rolluiken prijzen, je hoeft niet meer te wachten op een rolluiken offerte! Stel jouw rolluiken samen door hierboven voor een type te kiezen. Wij bieden altijd goedkope rolluiken aan, sterker nog, je krijgt bij ons de laagste prijsgarantie!

De voordelen van Rolluiken

Rolluiken hebben enorm veel voordelen. Als eerst is het zo dat de rolluiken natuurlijk zonwering zijn. Met de lamellen omlaag zorg je ervoor dat er geen zon naar binnen schijnt. Verder zijn er nog meer voordelen. Dankzij de dikke rolluik lamellen zorgen de rolluiken er ook nog eens voor dat deze isolerend en geluidswerend zijn. Echter stopt het hier niet. Een rolluik is een compleet systeem wat ook zorgt voor inbraakbeveiliging. De lamellen zijn erg lastig om omhoog te krijgen en maken een hoop geluid. Je kunt ook kiezen voor een rolluik slot voor extra inbraakbeveiliging. Andere voordelen zijn nog dat de rolluiken zorgen voor de juiste privacy en verduisterend zijn, wat zorgt voor een juiste nachtrust! Rolluiken hebben enorm veel voordelen, welke type ga jij kiezen?

Ga jouw rolluiken samenstellen!

Wanneer je online jouw rolluik gaat samenstellen, zie je direct dat je enorm veel keuze hebt en dan ook echt een rolluik op maat kunt samenstellen. Eerste stap is het kiezen van de juiste merk. Bij ons kun je kiezen voor Heroal of Alutech. Wanneer je voor een merk hebt gekozen, kun je door naar het samenstellen. In de 8 stappen die je online invult kun je o.a. kiezen voor een gewenste kastvorm, de kleur van de lamellen, hoe je jouw rolluik wilt gaan bedienen en nog meer. Wanneer je alle 8 stappen hebt doorlopen, kun je het rolluik gaan bestellen.  Wanneer je er niet helemaal uitkomt bij het samenstellen van je rolluik, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook helpen met al je vragen over rolluiken en wij kunnen je adviseren.

Rolluik bekijken en uitproberen in onze showroom!

Wil jij een rolluik in het echt bekijken en ook gaan uitproberen? Twijfel dan niet om eens de showroom te bezoeken van Rolluiken33.nl. In onze showroom kun je diverse rolluiken komen bekijken en eventueel ook direct uitproberen. Met een schakelaar of eventuele afstandsbediening kun je ook de elektrische rolluiken uitproberen. In ons aanbod bieden wij elektrische rolluiken met een Somfy of Profit line buismotor aan. Ga direct de kosten rolluiken elektrisch berekenen om te kijken of het in jouw budget passen! Wanneer je goedkope rolluiken zoekt, kun je het best kiezen voor handbediend.

Heroal rolluiken

In ons aanbod vindt je een ruime collectie van zonwering buiten van Heroal. Heroal is een van de grootste aanbieders van topkwaliteit rolluiken. Bij ons kun je de Heroal rolluiken bestellen tegen de scherpste prijzen. De rolluiken van Heroal zijn enorm gewild omdat ze van hoge kwaliteit zijn (Duitse fabrikant), leverbaar zijn in allerlei kleuren (zonder meerprijs) en allerlei kastvormen. Verder worden de Heroal rolluiken enorm snel, speciaal voor jou, op maat gemaakt. Binnen ca. 5-8 werkdagen heb je de rolluik normaliter in huis! Ga direct ons aanbod bekijken en ga jouw Heroal rolluik naar wens samenstellen.

De rolluik soorten

In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende rolluiken soorten. Als eerst heb je de opbouw rolluiken, die het meest worden toegepast en zodoende ook gewoon rolluiken worden genoemd. Vervolgens heb je de inbouwrolluiken. Deze rolluiken zijn een stuk duurder en ook lastiger te monteren wanneer je al een constructie hebt staan. Zodoende worden de inbouwrolluiken daarom ook het vaakst gekozen bij nieuwbouwhuizen. Verder kun je ook kiezen voor een dakkapel rolluik in onze collectie en een rolluik deur. Een dakkapel rolluik wordt geleverd met een smallere kast zodat deze past bij de dakkapel. De rolluik deur is leverbaar met noodhandbediening wanneer je kiest voor elektrisch.