Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken; Want je wilt toch ook een optimale levensduur voor je rolluiken! In ons assortiment bieden wij alleen aluminium rolluiken aan. Al onze rolluiken merken produceren aluminium rolluiken in diverse varianten. Aluminium rolluiken hebben gewoonweg de langste levensduur door middel van hoogwaardig aluminium. Deze rolluiken zijn zeer eenvoudig in onderhoud en verweren nauwelijks door de jaren. Uiteraard dien je ze wel degelijk te onderhouden en of schoon te maken. Gebruik hierbij geen sterke chemicaliën! Deze kunnen namelijk het aluminium aantasten. Twijfel je over de juiste onderhoudsmiddelen voor je aluminium rolluiken? Bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers en laat je juist adviseren omtrent het juiste onderhoud van aluminium rolluiken. Ook kunt u onze uitgebreide handleiding bekijken voor rolluiken onderhoud.

Aluminium rolluiken banner

Aluminium rolluiken in de door u gewenste kleur!

Aluminium rolluiken zijn bij ons tevens in een aantal standaard RAL-kleuren verkrijgbaar. Echter heeft elke rolluiken merk zijn eigen standaard kleuren voor de aluminium rolluiken, waarbij de Heroal rolluiken veruit de meeste standaard RAL-kleuren aanbied. Heb je echter een specifieke gewenste RAL-kleur voor ogen? Geen probleem, alle aluminium rolluiken zijn in iedere gewenste RAL-kleur verkrijgbaar. Echter ieder rolluiken merk heeft haar eigen toelage, oftewel meerprijs hiervoor. Dit geldt ook indien je graag je aluminium rolluiken in een structuur lakwerk wilt voorzien. Zo stem je je rolluiken nog meer af op je woning of kantoor en bieden wij je zodoende de optimale service, zodat u de perfecte rolluiken kunt bestellen.

De voordelen van aluminium!

Aluminium rolluiken worden veelal bij grotere afmetingen toegepast en tevens aanbevolen. Aluminium rolluiken zijn door het materiaal namelijk bestand tegen de grotere overspanning en weersinvloeden. Nu hoor ik je denken wat heeft het weer invloed op mijn rolluiken? Rolluiken staan het gehele jaar bloot aan alle weersomstandigheden. Kunststof rolluiken bijvoorbeeld krimpen minimaal bij kou en zetten uit bij warmte. Uiteindelijk na enkele jaren of afhankelijk van de situatie waar rolluiken zich bevinden kan het kunststof zwakker worden en of haarscheurtjes gaan veroorzaken. Uiteindelijk kan het lakwerk hierdoor af gaan bladeren of verweren of in het ergste geval kan het kunststof bezwijken.

Een tweede nadeel van kunststof rolluiken is dat deze minder isoleert ten opzichte van aluminium. Op jaarbasis bespaart je dit verschil algauw een tiental euro’s, echter bij een levensduur van gemiddeld 15 jaar levert dit in totaal honderden euro’s op! Wellicht alleen al door deze reden is aluminium een ideale keuze. Aluminium rolluiken hebben deze nadelen niet en zijn hierdoor ideaal bij grotere afmetingen. Mede door deze redenen hebben wij besloten om alleen aluminium rolluiken aan te bieden, omdat niemand na een aantal jaren zijn rolluiken opnieuw wilt bestellen.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende rolluiken offerte? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat je adviseren, wij zijn u graag van dienst!

Aluminium rolluiken bij Rolluiken33 zijn wat betreft de duurzaamheid, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. De aluminium rolluiken bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen en worden gevormd en tweelaags gecoat met een weersbestendige coating. Uiteindelijk resulteert deze productie van aluminium rolluiken in een maximale bescherming tegen inkijk, geluid, inbraak en weersinvloeden (energiezuinig). Door het toepassen van aluminium rolluiken heb je tevens het voordeel dat de aluminium rolluiken uiterst eenvoudig zijn te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor geniet je uiteindelijk optimaal van het toepassen van aluminium rolluiken. Bekijk hier ook mini rolluiken.

Aluminium rolluiken
Een tweede voordeel van de aluminium rolluiken zijn de compacte toepasbaarheden oftewel de minimale oproldiameter van de aluminium lamellen. De combinatie van de gevormde aluminium lamellen en technisch textiel zorgt voor een geruisloze werking van de aluminium rolluiken en hebben de aluminium rolluiken hierdoor uiteindelijk een minimale oproldiameter. De aluminium rolluiken van een afmeting van 2100[mm] hoog heeft slechts een oproldiameter van 125mm. De oproldiameter van de aluminium rolluiken wordt ook wel de omkasting genoemd. Door de minimale omkasting zijn de aluminium rolluiken ideaal toe te passen in diverse situaties zoals bijvoorbeeld de verwerking in een spouwmuur oftewel isolatieschacht van een woning of kantoorgebouw. Uiteraard zijn de bijbehorende geleiders en onderlat bij de aluminium rolluiken ook voorzien uit hoogwaardig aluminium. Aluminium rolluiken zijn gewoonweg de ideale uitweg om je woning te isoleren, te weren voor inbraak, het comfort te verhogen en om het esthetisch verfraaien van je woning te verhogen. De kwalitatieve en goedkope rolluiken aluminium vind je bij ons! Wanneer bel jij voor aluminium rolluiken voor je woning of kantoorruimte?