Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken kies je wanneer je een optimale levensduur wilt voor je rolluiken. In ons aanbod vind je uitsluitend aluminium rolluiken. De rolluiken merken die wij aanbieden zijn produceren aluminium rolluiken in allerlei variant. De aluminium rolluiken hebben de langste levensduur omdat het een hoogwaardig materiaal is. Wij raden je dan ook altijd te kiezen voor aluminium. Het onderhouden van deze type rolluiken is erg eenvoudig en verweren nauwelijks door de jaren heen. De aluminium rolluiken kun je direct online bestellen. Welke type ga jij binnenkort bestellen via onze webwinkel?

Aluminium rolluiken banner

Aluminium rolluiken in een gewenste kleur!

De aluminium rolluiken bij ons zijn in 8 tot 12 RAL-kleuren leverbaar (afhankelijk van het rolluik merk). Iedere merk heeft zo de ‘standaard RAL-kleuren die er leverbaar. Heroal rolluiken bieden de meest standaard RAL-kleuren aan. Heb je een specifieke RAL-kleur op het oog? Onze aluminium rolluiken zijn in alle (!) RAL-kleuren leverbaar. Bij het rolluik samenstellen kies je voor de optie ‘RAL-kleur naar keuze’. Zodoende kun je tegen een meerprijs een RAL-kleur naar keuze kiezen. Verder kun je ook allerlei structuur lakwerken verkrijgen tegen een meerprijs. Weet jij al welke RAL-kleur jij gaat bestellen? Ga compleet op maat rolluiken bestellen via onze webwinkel!

Waarom aluminium rolluiken?

De aluminium rolluiken zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor kunststof rolluiken, is het zo dat deze krimpen bij kou en uitzetten bij warmte. Uiteindelijk na enkele jaren of afhankelijk van de situatie waar de rolluiken hangen, kan het kunststof zwakker worden of er kunnen scheurtjes ontstaan. Uiteindelijk kan hierdoor het lakwerk afbladderen, verweren of in de ergste geval kan het kunststof bezwijken. Verder zijn de kunststof rolluiken ook minder isolerend in vergelijking met aluminium. Door de jaren heen kun je nogal wat geld besparen wanneer je kiest voor aluminium rolluiken en uiteindelijk ook het geld terugverdienen!
 

Meer informatie over rolluiken aluminium?

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende rolluiken offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat je adviseren, wij zijn je graag van dienst! Je kunt onze klantenservice bereiken via de live chat, per telefoon of in onze showroom. Wij kunnen de rolluiken prijzen berekenen voor je en we kunnen ook de rolluiken prijzen inclusief montage voor je op een offerte verwerken! Let wel op, onze offerte voor goedkope rolluiken inclusief montage zijn slechts richtlijnen voor montage prijzen. De monteur komt van te voren de situatie bekijken en geeft je vervolgens een rolluiken kopen en plaatsen prijs op maat.

De beste keuze!

Aluminium rolluiken bij Rolluiken33 zijn wat betreft de duurzaamheid, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. De aluminium rolluiken bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen en worden tweelaagse gecoat gevormd met een weersbestendige coating. Uiteindelijk resulteert deze productie van aluminium rolluiken in een maximale bescherming tegen inkijk, geluid, inbraak en weersinvloeden (energiezuinig). Door het toepassen van aluminium rolluiken heb je tevens het voordeel dat de aluminium rolluiken uiterst eenvoudig zijn te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor geniet je uiteindelijk optimaal van het toepassen van aluminium rolluiken.