Kosten rolluiken

Wil jij de kosten rolluiken weten? Dat kan eenvoudig online via onze webwinkel. Je kunt de kosten rolluiken berekenen door jouw gewenste formaat rolluik in te typen. Zodra jij het formaat hebt ingevuld, krijg je direct een prijs te zien. Vervolgens kun je nog kiezen voor een gewenste kleur, omkasting, bediening etc. Dit heet ook invloed op de kosten rolluiken. Bekijk de verschillende types die wij leveren en kies van welke rolluiken jij de kosten rolluiken gaat berekenen. Onze klantenservice heeft verstand van zaken en kan jou dan ook optimaal op maat helpen met het kiezen van de juiste rolluiken! Wacht niet langer, krijg een antwoord op wat kost een rolluik door hieronder op 'bereken nu' te klikken.

Banner kosten rolluiken

Kosten rolluiken; zijn rolluiken goedkoper of duurder dan screens?

Zijn de kosten rolluiken hoger als screens? Dit is moeilijk te zeggen, omdat de afmeting een grote rol speelt. De screens hebben grotere formaten en veel meer types dan de rolluiken, daardoor zijn de screens ook goedkoper dan de goedkope rolluiken bij maten vanaf ongeveer 3 meter en breder. De Alutech en Heroal rolluiken zijn onze goedkoopste rolluiken. Wil je zeker zijn welke goedkoper is, dan is het door ons aan te raden om bij allebei de producten op onze webwinkel de maten in te voeren en te bekijken wat voor jouw situatie goedkoper is. Mocht je voor de screens kiezen is het wel belangrijk om te weten dat een screen nooit volledig verduisterend is. De screen heeft altijd een lichtdoorlatendheid, dit in tegenstelling tot de rolluiken die als ze helemaal gesloten zijn, compleet verduisterend zijn. Bekijk ook eens onze knikarmschermen, A-kwaliteit en erg goedkoop! Tip: Vraag een offerte aan om de rolluiken prijzen inclusief montage te verkrijgen. 

Type   Prijs per rolluik (incl. BTW)   Omschrijving
Rolluik handbediend  € 109 - € 497  Aluminium rolluik tussen 1x1 - 3,2x3,1 meter
Elektrische rolluik (schakelaar)  € 207 - € 589  Aluminium rolluik (draaischakelaar) tussen 1x1 - 3,2x3,1 meter
Elektrische rolluik (afstandsbediening) € 287 - € 669   Aluminium rolluik (afstandsbediening) tussen 1x1 - 3,2x3,1 meter  
Verzendkosten € 30 Gratis verzending bij 4 rolluiken of meer

 

De kosten van rolluiken met elektronische bediening

De kosten rolluiken met elektronisch bediening zijn een stuk meer dan een rolluik met handbediening, maar dan krijg je wel waarde voor je geld. De elektronische rolluiken online zijn in twee types beschikbaar. Je hebt de elektronische rolluik met schakelaar en je hebt de elektronische rolluik met afstandsbediening. De motor van een elektronische rolluik met schakelaar kost ongeveer € 80,- terwijl die van een elektronische rolluik met afstandsbediening ongeveer €130,- kost. Vervolgens heb je ook een schakelaar of afstandsbediening nodig. Deze verschillen nogal van prijs. De goedkoopste schakelaar kost € 7,- terwijl je voor de duurste al gauw € 200,- betaald. Bij de afstandsbedieningen is dit ongeveer hetzelfde daar verschillen de afstandsbediening rolluiken prijzen tussen de € 18 - € 200,-. Kies de ideale elektronische bediening voor jouw situatie en schaf deze voordelig aan op Rolluiken33.nl. Twijfel dus niet langer en bereken direct jouw rolluiken kosten! Bezoek onze rolluiken Limburg showroom te Venlo waar je allerlei rolluiken kunt bekijken. Wij kunnen de elektrische rolluiken prijzen aan je geven, maar je kunt ook een andere zonwering zonnescherm zoals elektrische zonnescherm prijzen verkrijgen in onze showroom!