Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluiken beveiliging

Rolluiken beveiliging; Jij wilt toch ook met een gerust gevoel vertrekken? Een rolluiken beveiliging onderscheidt zich ten opzichte van overige rolluiken door middel van de verstevigde lamellen en of een anti-optil functie. Je woning of winkel wil je uiteraard zo goed mogelijk beveiligen door middel van bijvoorbeeld diverse camera's, maar ook rolluiken kun je toepassen als extra beveiliging. Kies nu ook voor inbraakwerende rolluiken!

Banner rolluiken beveiliging

Rolluiken beschermen actief tegen inbraak!

Indien je je woning voorziet van een rolluik is de beveiliging uiteraard toegenomen, echter biedt een rolluik uiteindelijk vaak een vertraging van inbraak. Indien een inbreker het namelijk voorzien heeft op een woning, houdt een rolluik de inbreker uiteindelijk niet tegen. Vaak gaat men ervan uit dat door middel rolluiken een inbraak uitgesloten is, echter ieder rolluik is uiteindelijk open te breken. Vaak is de benodigde tijd voor inbraak en het bijbehorend lawaai voor een inbreker wel een doorslaggevende factor om niet in te breken. Een inbreker wilt gewoonweg niet lang bezig zijn om een woning of kantoor binnen te dringen. Rolluiken fungeren dan ook als beveiliging omdat ze het inbreek proces vertragen, waardoor een inbreker vaak teleurgesteld afdruipt! 

Waarom zou je kiezen voor extra rolluiken beveiliging?

Een normaal rolluik zonder beveiliging heeft uit onderzoek een inbraakdoorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 minuten (afhankelijke van situatie). Een rolluik met beveiliging heeft een doorlooptijd van 7-10 minuten (afhankelijk van situatie). Een verdubbeling van tijd waardoor de inbreker meer kans heeft om betrapt of gepakt te worden. Rolluiken met beveiliging loont dus wel degelijk! Qua uitstraling zie je geen verschil tussen een normaal standaard rolluik of rolluiken met extra beveiliging. Zodoende worden in het algemeen de rolluiken op de begaande grond voorzien met een beveiliging en de rolluiken op de eerste etage met een standaard rolluik. Ook voor een rolluik deur wordt vaak voor extra beveiliging gekozen. Hierdoor creëer je uiteindelijk één uitstraling, maar bespaar je wel in kosten.

Ben jij ook overtuigd van de meerwaarde van rolluiken beveiliging? Laat je vooraf adviseren door een van onze medewerkers omtrent de rolluiken met beveiliging. Rolluiken beveiliging heeft een kleine meerprijs, echter een gehele nieuwe inrichting en een veilig gevoel in je eigen huis is onbetaalbaar!

Ook uw extra beveiligde rolluiken kopen doe je bij Rolluiken33.nl! Topkwaliteit Heroal rolluiken tegen de scherpste rolluik prijzen!

Rolluiken zijn tegenwoordig niet langer een luxeproduct, maar een element dat sterk bijdraagt tot comfort en de veiligheid van de woning. Rolluiken schrikken inbrekers af en zijn derhalve uitermate geschikt als beveiliging. De aluminium rolluiken worden vaak toegepast als inbraakbeveiliging voor etalages, deuren, doorgangen etc. De keuze van het juiste rolluik en de plaatsing is afhankelijk van de situatie. Rolluiken kan je indelen in drie groepen:

Inbouwrolluiken
Het systeem is eigenlijk niet veel meer dan een as waarrond de lamellen worden opgedraaid. Deze as wordt op zijn beurt op houten blokken in de dagopening bevestigd. Hiervoor moet tijdens de bouwwerken een minimum uitsparing in de dagopening van de binnenmuur worden gelaten. Voor een goed verstaander: de daghoogte van de buitenspouw en binnenspouw verschillen dus in hoogte.

Opbouwrolluiken
Bij dit type wordt de as met daar rond het lamellenblad in een omkasting op het buitenschrijnwerk gemonteerd. Het rolluik komt dus mee in de volledige dagopening. De oprolstructuur is merkelijk kleiner dan deze van inbouwrolluiken. Daarnaast heb je ook een betere isolatie omdat raam en rolluik één geheel vormen en er dus geen gevaar op tochtgaten bestaat.

Voorzetrolluiken
De omkasting met daarin de as en het lamellenblad, wordt aan de buitenzijde tegen het raam of de gevel geplaatst. Esthetische nadeel is dat het rolluik altijd zichtbaar is in het gevelbeeld. De plaatsing tegen het raamkozijn maakt wel dat de omkasting een beetje in de gevel verdoken ligt.

Beveiligingsrolluiken van Heroal

De beveiligingsrolluiken van Heroal en met name het rolluik Safe zijn de bodyguards van je woning of bedrijfspand. Het werkt erg goed als hang en sluitwerk. In geval van ongewenst bezoek blokkeren de lamellen waardoor de lamellen niet omhoog gedrukt kunnen worden.

Protectie rolluiken

Protectie rolluiken zijn zeer effectief als het gaat om het voorkomen van een inbraak. Rolluiken zijn niet alleen preventief tegen inbraak en vandalisme, maar kunnen ook zonwerend én isolerend werken. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn van protectierolluiken voor je bedrijfspand of woning? Neem dan contact met ons op, wij geven graag advies.