Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluiken kopen

Rolluiken kopen bij Rolluiken33, bij ons is dit gewoonweg een koud kunstje! Het besluit is genomen, je wilt rolluiken gaan kopen. Dit kun je eenvoudig en snel doen bij Rolluiken33. Echter voordat je rolluiken online bestelt, willen wij je graag adviseren de volgende aspecten ter controle door nemen. Wij hebben deze kort op een rijtje gezet voor je, zodat jezelf en wij er zeker van zijn dat je direct de juiste rolluiken koopt.

Banner rolluiken kopen

Voordat je begint met het opmeten van je rolluiken, dien je vooraf eerst vast te stellen op welke wijze je de rolluiken gaat monteren. De mogelijkheden hierin zijn op de dag (op de muur) montage of in de dag (op het kozijn) montage. Elke variant heeft zijn bijbehorende meetinstructies welke uitgebreid staan beschreven in onze toelichting rolluiken. Het inmeten van je rolluiken is gewoonweg een koud kunstje! Heb je de montage van het rolluik bepaald? Dan kun je vervolgens de afmetingen van het rolluik vaststellen. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de monteurs van Rolluiken33, echter is het uiteraard ook mogelijk het rolluik zelf op te meten. Om je hierbij te helpen, hebben wij een toelichting rolluik samengesteld, zodat je eenvoudig stap voor stap de benodigde informatie van het rolluik kunt bepalen.

Heb je de afmetingen van je rolluiken, de keuze van bedieningswijze bepaald en de keuze genomen om het te laten monteren of het zelf te doen? Dan is de laatste stap het kopen van je rolluiken. Bij Rolluiken33 kun je in drie eenvoudige stappen je rolluiken kopen:

Stap 1: Bepaal je type rolluik en bedieningswijze
Stap 2: Voer de gewenste breedte en hoogte in (in centimeters)
Stap 3: Kies de gewenste kleurstelling, type omkasting, type geleiders en de bedieningswijze van het rolluik

Wanneer je een rolluiken bestelt bij Rolluiken33 ben je gegarandeerd van topkwaliteit rolluiken, altijd op maat en levering binnen 5-8 werkdagen. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor je klaar voor al je vragen of hulp bij het inmeten en/of plannen van een inmeet datum van je rolluik (/rolluiken) en optie tot montage door een van onze monteurs.

Tip: Overweeg altijd goed welke kleurstelling je gaat toepassen. Normaliter wordt in de meeste situaties gekozen voor aluminium rolluiken met dezelfde kleurstelling als de kozijnen of overige kleuren. Bijvoorbeeld bij RAL9001 kozijnen worden ook RAL9001 rolluiken genomen. Echter is het ook mogelijk, zonder meerprijs, de lamellen van de rolluiken te bestellen in een andere rolluiken kleur dan de omkasting en onderlat oftewel vensterbank. Het overwegen waard! Rolluiken kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Je wilt een rolluik kopen? Dan ben je bij Rolluiken33 aan het juiste adres! Rolluiken33 is gespecialiseerd in zonwering zoals screens en rolluiken en biedt een breed en divers rolluiken assortiment tegen scherpe prijzen! Wat je reden voor het kopen van een rolluik ook is, wij bieden de rolluiken die passen bij jouw wensen! 

Voordat je begint met het opmeten van het rolluik, dien je allereerst vast te stellen op welke wijze je het rolluik gaat monteren. De mogelijkheden hierbij zijn op de dag (op de muur) montage, of in de dag (op het kozijn) montage. Elke variant heeft zijn unieke meetinstructies. Deze worden uitgebreid beschreven in onze toelichting rolluik, zodat u zelf goed aan de slag kunt met het inmeten van je rolluiken!

Heb je de montage van het Rolluik bepaald? Dan kun je vervolgens de afmetingen van het rolluik vaststellen. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van onze monteurs, echter is het uiteraard ook mogelijk het rolluik zelf in te meten. Om je hierbij te helpen, hebben wij een toelichting rolluik samengesteld, zodat je eenvoudig stap voor stap de benodigde informatie bij de hand hebt!

Nu je de juiste afmetingen heeft bepaald, kun je jouw rolluiken kopen. Voor rolluiken met een scherpe prijs bezoek je onze goedkope rolluiken pagina. Onderstaand vind je een duidelijke toelichting over het kopen van een rolluik bij Rolluiken33.


Rolluiken kopen bij Store33   Rolluiken kopen

Rolluiken te koop? Eenvoudig binnen drie stappen online besteld op Rolluiken33!

Heb je de afmeting van het rolluik in kaart gebracht, is er een keuze gemaakt m.b.t. de bedieningswijze van de rolluiken en heb je een keuze gemaakt tussen het zelf monteren of het uitbesteden van montage door de werknemers van Rolluiken33? Dan ben je klaar om de rolluiken online te bestellen! Rolluiken kopen kan bij Rolluiken33 in drie eenvoudige stappen, onderstaand worden deze stappen kort toegelicht.

Stap 1: Bepaal je type rolluik en bedieningswijze

Allereerst bepaal je het type rolluik. Je kunt kiezen uit de merken Verano, alutech en Heroal. Binnen deze merken zijn er weer verschillende varianten. Hierna bepaal je hoe je jouw alutech, heroal of Verano rolluik wilt bevestigen. Je kunt kiezen voor bevestiging 'op de muur' of 'op het kozijn' of voor montage op de muur en kozijn. Voor iedere bevestigingsmethodes geldt een andere manier van opmeten. Vervolgens bepaal je ook de bedieningswijze en bepaal je of je het snoer van het rolluik aan de linker of aan de rechterkant wilt hebben. De zijde van het bedienen van het rolluik is altijd van buiten gezien, ook al betreft het een binnen bediening.

Stap 2: Voer de gewenste breedte en hoogte in (in centimeters)

Nadat je het type rolluik gekozen hebt en ook de juiste afmetingen hebt genoteerd, kun je deze invullen bij het product. De hoogte en breedte dienen apart ingevuld te worden. Hierna zal de rolluik prijs hierop aangepast worden.

Stap 3: Kies de gewenste kleurstelling, omkasting, geleiders en bedieningswijze

Nadat je de gewenste breedte en hoogte hebt ingevuld dien je de overige stappen te doorlopen. Hierbij kun je kiezen uit diverse omkastingen, kleurstellingen en geleiders.

Een rolluik kopen bij Rolluiken33

Wanneer je een handbediend of elektrische rolluik koopt bij Rolluiken33 ben je gegarandeerd van topkwaliteit rolluiken, altijd op maat, tegen scherpe prijzen en geleverd binnen 5 tot 8 werkdagen. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en hulp te bieden bij het inmeten. Wil je het inmeten toch liever uitbesteden aan een professional? Geen enkel probleem. Rolluiken33 biedt de mogelijkheid om het inmeten uit te besteden aan onze vakkundige medewerkers. Ook kunnen wij de montage van  de rolluiken realiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden, u kunt bellen mailen of langskomen in onze showroom. Een rolluik kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!