Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluikkast

Je kunt bij ons kiezen voor een gewenste rolluikkast. Wanneer je jouw rolluik online samenstelt, kun je op een gegeven moment kiezen voor rolluikkast omkasting vorm. In ons aanbod hebben we de afgeschuinde, halfronde en ronde rolluikkast. De afgeschuinde rolluikkast is zonder een meerprijs leverbaar. De halfronde en ronde kast is tegen een meerprijs leverbaar. De rolluikkast moet natuurlijk passen bij jouw woning. Zorg ervoor dat alles goed bij elkaar past en bestel de passende rolluik met rolluikkast op Rolluiken33.nl. Weet jij al wat jij gaat kiezen? Bekijk direct ons aanbod!

Banner rolluikkast

Bekijk een rolluikkast in onze showroom

In onze showroom hebben we rolluikkasten gepresenteerd. Wanneer je onze showroom en een rolluikkast in het echt ziet, is het toch anders dan wanneer je achter een computerscherm zit. Daarom raden we je zeker aan om zowel de losse rolluikkasten als de rolluiken in het echt te bekijken. Verder hebben we ook de rolluiken lamellen los gepresenteerd zodat je de kleuren van deze lamellen in het echt kunt bekijken. Daarnaast kun je uiteraard ook de rolluiken testen. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Bezoek onze showroom zonder een afspraak te maken, de koffie staat al voor je klaar!

Alleen een rolluik kast bestellen

Naast een complete rolluik kopen, met de gewenste rolluik kast, kun je er ook voor kiezen om een rolluik kast los te bestellen bij ons. Helaas kun je een rolluik kast niet los online bestellen, maar op aanvraag is dit wel mogelijk. Wanneer je ons contacteert, geven we je graag de prijs op van jouw gewenste losse rolluik kast. Let wel op dat je de juiste merk en type van jouw bestaande rolluik hebt. Wanneer je verschillende merken met elkaar gaat combineren, gaat het niet passen en krijg je niet de gewenste eindresultaat. Ga jij binnenkort een rolluikkast los bestellen of ben je opzoek naar een goedkope rolluik met de juiste rolluik kast? Wat je ook zoekt, wij bieden de laagste prijsgarantie en topkwaliteit aan van de rolluiken op maat!