Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Wat kost een rolluik

Wat kost een rolluik? Bij ons kun je direct een prijs berekenen voor jouw rolluik. Wanneer je de stappen doorloopt, krijg je direct een antwoord op je vraag: ‘Wat kost een rolluik?’. Een rolluik op maat samenstellen kan binnen 8 stappen. Per stap wordt er verder toegelicht over wat de stap inhoudt. Binnen enkele minuten heb je al een prijs op maat en kun je overgaan om een rolluik naar wens te bestellen. Weet jij al wat voor rolluiken jij gaat bestellen binnen het aanbod van Rolluiken33.nl?

Wat kost een rolluik banner

Wat kost een rolluik met montage?

Wil jij een antwoord op “Wat kost een rolluik met montage?”. Wij kunnen je een indicatieprijs geven van het rolluik met montage. Hier kunnen we een offerte op maat van opstellen wanneer je de maten doorgeeft. Wij kunnen dan een offerte opstellen voor de rolluiken kosten en de montage. Voor een exacte prijs voor het monteren van de rolluiken, kun je een inmeet afspraak maken. De montage team komt van te voren de situatie bekijken en geeft je vervolgens een exacte prijs op maat. Wanneer je ervoor kiest om de montage te laten verrichten door het montagebedrijf, worden de inmeetkosten verrekend op de factuur van de montage.

Wat kost een rolluik elektrisch?

Wat kost een rolluik elektrisch? Wij vertellen het je graag! Wanneer je een elektrisch rolluik wilt, heb je een buismotor nodig. De buismotor kost ca. €75,- wanneer je jouw rolluik met een schakelaar wilt gaan bedienen en ca. €150,- wanneer je jouw rolluik met een afstandsbediening wilt gaan bedienen. Maar dan heb je nog niet een antwoord op je vraag van wat kost een rolluik elektrisch. Je hebt namelijk vervolgens ook nog een schakelaar of afstandsbediening nodig. De schakelaar begint v.a. €10,- terwijl je de afstandsbediening v.a. €30,- kunt bestellen. Dus wanneer je vraagt: “Wat kost een rolluik elektrisch?” kunnen we je antwoorden dat dit afhankelijk is van wat je wilt gaan toepassen!

Kosten op een offerte

Liever een kostenoverzicht ontvangen op een offerte? Wij stellen graag een offerte naar wens voor je op. Wanneer je online de offerte formulier invult of wanneer je ons belt of mailt met jouw wensen, kunnen wij compleet naar wens een offerte voor je verwerken. Wij streven erna om de kosten offerte binnen 24 uur te verwerken. Vervolgens heb je de kosten van een rolluik in één duidelijke overzicht zodat je deze kunt vergelijken en overwegen. Wacht dus niet langer en vraag online een offerte aan of kies ervoor om onze klantenservice te contacteren die je verder helpt.

Bezoek onze showroom

Wanneer je online een antwoord krijgt op ‘wat kost een rolluik?’, wil je natuurlijk ook een rolluik in het echt bekijken. Onze showroom in Venlo is waar je een deel van ons aanbod kunt komen bekijken. Onze showroom medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen je dan ook helpen met het kiezen van de juiste rolluiken. Rolluiken kopen kan dan ook meteen in onze showroom of je kunt dit uiteraard online doen. In de showroom kun je verder ook de rolluiken uitproberen. Kom jij langs in onze showroom te Venlo? Wij stellen graag een offerte op maat voor je op!