Kosten screens

De kosten screens weten? Twijfel niet om de kosten screens online te berekenen via onze webwinkel. Wij bieden topkwaliteit en de scherpste prijzen in ons aanbod. Bereken online de kosten screens en sta versteld van onze scherpe prijzen! Wij bieden allerlei screens aan in ons aanbod. Zo hebben we naast de standaard screens, ook de windvaste screens, inbouw screens en lichtstraat screens in onze collectie. Wat is het verschil tussen al deze screens? Laat onze klantenservice je het een en het andere uitleggen over onze collectie. Contacteer ons online of kies ervoor om de showroom te bezoeken, waar we je graag persoonlijk helpen.

Kosten screens banner

Kosten screens elektrisch

Naast de kosten screens standaard, kun je bij ons ook de kosten screens elektrisch berekenen. De elektrische screens zijn leverbaar met schakelaar als zowel afstandsbediening. Hoe je ook kiest om jouw elektrische screen te bedienen, bij ons kun je kiezen uit allerlei schakelaars en afstandsbedieningen. De elektrische screens met afstandsbediening is ideaal als je meerdere buiten screens gaat toepassen in de woning. Je hebt tegenwoordig namelijk afstandsbedieningen die tot maar liefst 15-kanaals zijn. Dit betekent dat je tot 15 screens (!) kunt bedienen met één afstandsbediening. Ga jij de kosten screens elektrisch online berekenen bij ons of kies je ervoor om een offerte aan te vragen?
 

Wat kosten screens? Vraag om een offerte 

Je kunt online direct jouw prijs berekenen zodat je meteen een antwoord op je vraag hebt: “wat kosten screens?”. Echter, is het ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen. Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, streven wij erna om binnen 24 uur de offerte voor je te verwerken. Een zonwering offerte is erg handig wanneer je verschillende aanbieders langs elkaar wilt leggen en wilt gaan vergelijken. Ook kan het zijn dat je niet een online shopper bent en liever een offerte wilt aanvragen. Uiteraard kun je ervoor kiezen om online een offerte aan te vragen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit telefonisch, per e-mail of in onze showroom in Venlo te doen.

Wat kost een screen ongeveer?

Een vraag die wij vaak gesteld krijgen is: “wat kost een screen ongeveer?”. Hier kunnen wij geen antwoord op geven, omdat iedere situatie anders is. De kosten van een screen kunnen zo erg verschillen ( ca. €90 - € 1100) dat het onmogelijk voor ons is om hier een antwoord op te geven. Er zijn veel factoren die een prijs spelen wanneer we het hebben over de kosten screens. Een van de belangrijkste factor is het formaat van de screen zonwering. Een screen is leverbaar tussen de 1 - 6 meter. Verder speelt de bediening ook een grote rol. Wij raden je aan om onze online prijscalculator te doorlopen (7 stappen). Binnen enkele minuten weet je direct de kosten screens. Naast screens ook benieuwd naar wat kost een rolluik? Bekijk dit ook meteen online via onze de webwinkel.