Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Zonscreen

Een zonscreen is de ideale buitenzonwering! Je kunt de zonscreens direct online bij ons bestellen. Wij bieden diverse types waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen voor onze standaard zonscreens maar je kunt er ook voor kiezen om een windvaste zonscreen of een inbouw zonscreen bij ons te bestellen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en er is dan ook voor iedereen iets te vinden. Voer online de maten in en je krijgt direct een prijs te zien. Vervolgens kun je kiezen voor een kleur, de bediening en nog veel meer andere opties. Nadat je alles hebt doorgelopen, kun je direct online jouw zonscreen bestellen.

Zonscreen banner

Zonscreen op maat

De zonscreens die wij aanbieden worden allemaal op de centimeter nauwkeurig speciaal voor jou gemaakt. Zo passen de zonscreens die wij leveren exact! Heb jij al de juiste maten voor jouw screen op maat? Bekijk ook eens onze inmeet handleidingen waarmee je op de juiste manier een zonscreen maat opmeet. Nadat je alles hebt opgemeten, jouw bestelling hebt geplaatst en je zonnescreen binnen is, kun je ook nog eens de zonscreen erg eenvoudig monteren d.m.v. onze handige montagehandleidingen. Ga jij jouw zonscreen op maat bestellen via onze webwinkel? Ga naar onze webwinkel en bekijk direct de mogelijkheden.

Showroom

Wil jij de screens bekijken? Kies ervoor om langs te komen in onze showroom waar we een zonscreen hebben gepresenteerd. Daar kun je de zonscreen niet alleen bekijken, maar je kunt het ook zelf bedienen. Zodoende heb je direct een beeld hoe het in je woning zal gaan. Daarnaast adviseren en informeren onze showroom medewerkers je ook met het kiezen van de juiste zonscreen. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week geopend voor iedereen. Kom jij zonder een afspraak langs? De koffie staat al voor je klaar! Kom daarlangs ook onze rolluiken, en zonneschermen zoals markiezen en knikarmschermen bekijken, ook deze type zonwering buiten worden met scherpe prijzen in ons assortiment aangeboden. Onze zonwering is elektrisch of met de hand te bedienen. Wanneer je kiest voor elektrische bedieningen, kun je kiezen voor onze huismerk of van het merk Somfy. Bekijk direct dus ook de Somfy zonwering