Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Somfy zonnescherm

Een Somfy zonnescherm iets voor jou? Bestel deze dan gewoon online op Rolluiken33.nl. Wij hebben diverse zonneschermen, waaronder ook de Somfy zonnescherm. De Somfy zonnescherm worden binnen ons assortiment knikarmschermen genoemd. Dit is een een synoniem voor zonnescherm, net zoals terrasscherm of uitvalscherm. Wanneer je op Rolluiken33 een zonnescherm besteld van Somfy, wordt deze gewoon geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Bekijk ons assortiment door hieronder op de banner te klikken.

Somfy zonnescherm banner

Somfy zonnescherm bediening

Somfy staat bekend om hun innovatieve en moderne bedieningen die van de allerbeste kwaliteit zijn. Wanneer je een Somfy zonnescherm wilt gaan bedienen kun je kiezen voor verschillende bedieningen met een Somfy motor. Als eerst heb je uiteraard de standaard bedieningen: schakelaars en afstandsbedieningen. Maar je kunt ook kiezen voor een zonsensor, windsensor of bediening met je smartphone d.m.v. van de Somfy app. Er zijn enorm veel mogelijkheden wanneer je kiest voor een Somfy zonnescherm. Ga direct in de product detailpagina en ga jouw Somfy zonnescherm samenstellen. In het product leggen we je ook meer uit over onze bedieningen.

De Somfy zonnescherm monteren

Wil jij jouw Somfy zonnescherm laten monteren of ga je de klus zelf klaren? Waar je ook voor kiest, wij bieden je hulp bij beide opties. Bij het zelf monteren van de Somfy zonnescherm, krijg je een montagehandleiding vanuit ons. Met deze handleiding is het monteren van je Somfy zonnescherm een fluitje van een cent. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het te laten monteren. Wanneer je kiest voor montage, brengen wij je in contact met een van de montagebedrijven waarmee we samenwerken, in jouw buurt. De monteur komt dan - indien nodig - van te voren inmeten en vervolgens de Somfy zonnescherm monteren. Voor een prijsindicatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Ook andere zonwering op Rolluiken33

Naast onze Somfy zonneschermen, hebben we ook rolluiken, screens, markiezen en andere zonwering in ons assortiment. Net als de de Somfy zonnescherm kun je ook dit aanbod van Somfy zonwering zoals de Somfy rolluiken bestellen. Deze kun je allemaal online bezichtigen en berekenen. Let op, alle zonwering binnen ons assortiment wordt exact op maat geleverd. Dit houdt ook in dat de retourrecht van 14 dagen vervalt bij het aankopen van zonwering op maat. Voor verdere informatie over de zonwering binnen ons assortiment, kun je ons altijd telefonisch contacteren. De klantenservice staat je - tijdens openingstijden - graag te woord. Naast dat kun je ook erg veel informatie vinden op onze website. Van montagetips tot aan rolluikmotoren informatie, kijk rond op onze website en bekijk alle informatie. Voor persoonlijk contact kun je terecht in onze showroom. De showroom bezoeken doe je gewoon zonder afspraak!