Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolluik Heroal HR37 handbediend

Windvaste screen Solar

€ 547,00

Levertijd: 2-3 weken

Windvaste screens solar; Een topkwaliteit screen die voorzien is van een Somfy Sunea 40 WireFree RTS motor met baterijset, aluminium behuizing en een zonnepaneel. Maximale laadtijd met lader is ca. 3,5 uur en maximaal 2 keer per jaar bijladen met de bijbehorende lader. Doorloop de onderstaande 8 stappen en de prijs wordt meteen inzichtelijk. Ook niet onbelangrijk: binnen 2 tot 3 weken al in huis. Let op: schroeven worden niet meegeleverd omdat de type schroeven die je nodig hebt afhankelijk van jouw situatie is.


Meetinstructies banner  Kastmaten banner  Verzendkosten bannerVul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van het screen in. De minimale breedte bedraagt 100 centimeter met een maximale breedte van 450 centimeter. De minimale hoogte is 100 centimeter en met een maximum van 350 centimeter. 

LET OP: Vul altijd de gatmaat in, ook in het geval van montage op de dag. Bij stap 3 kun je de montagepositie aangeven, kies je voor 'op de dag' (oftewel tegen de muur), dan bereken wij de afmetingen van de kast en zijprofielen die nog bovenop de gatmaat komen.


Solar motor wordt met accu (verwerkt in de motor) en een zonnepaneel geleverd. Minimale breedte bij de Profitline motor is 80 centimeter en bij Somfy 53 centimeter.


Met een Home Hub kun je jouw rolluiken (of andere zonwering) bedienen met jouw smartphone d.m.v. een app. De Home Hub is aan te sluiten met een Alexa, Google assistant en andere apparaten.


Door het toepassen van de TaHoma Box of Connexoon maak je het mogelijk om al je screens en andere zonwering - die voorzien zijn van Somfy RTS motoren - te bedienen met een app via jouw smartphone. De TaHoma box is uitgebreider dan de Connexoon. Zo kun je de TaHoma box ook aansluiten op de Alexa of Google assistant en veel meer andere apparaten.


Kies of je een noodoplader 12V wilt mee bestellen. Wij raden je aan om altijd 1 noodoplader in huis te hebben. Zo ben je er zeker van dat je altijd jouw rolluiken kunt bedienen.


Kies of je een noodoplader 12V wilt mee bestellen. Wij raden je aan om altijd 1 noodoplader in huis te hebben. Zo ben je er zeker van dat je altijd jouw rolluiken kunt bedienen.


Selecteer de gewenste bediening. De draadloze wandschakelaars DD227H & DD2773H zijn ideaal als je een vast bedieningspunt wilt. Je kunt deze overal plaatsen omdat deze net als een afstandsbediening werken op batterij.


Let op: Heb je gekozen voor een Homecontrol? Dan is het geadviseerd om alsnog afstandsbediening te kiezen. Mocht er namelijk problemen zijn met je internetverbinding waardoor je niet kunt bedienen met jouw smartphone, kun je dit doen met de afstandsbediening.


Kies een afstandsbediening naar keuze. Je kunt kiezen tussen zes type afstandsbedieningen, voor 1 of tot max. 5 screens. Als je al een afstandsbediening hebt, kun je ook voor 'geen afstandsbediening' kiezen.


Op de dag, oftewel montage tegen de muur, is de meest gekozen optie. Voor montage in de dag wordt veelal gekozen vanwege plaatsgebrek of voor een ‘strak’ eindresultaat. Wanneer je kiest voor in de dag, krijg je nog een extra stap te zien waar je kunt aangeven of je de kast in of op de dag wilt verwerken. 

Bij montage op de dag word bij afmetingen een toeslag berekend. Je hoeft hier geen rekening mee te houden, wij bereken dit automatisch op de door jouw ingevoerde gatmaat afmetingen (stap 1). LET OP: Bij montage op de dag is de maximale hoogte 330 centimeter en de maximale breedte 430 centimeter. Val je daarbuiten? Kies voor in de dag.


Verwerk je de kast in het kozijn of op de muur? De meest gekozen optie is tegen de muur (oftewel kast op de dag).


Zowel de afgeschuinde als rechte omkasting heeft een moderne en toegankelijke uitstraling. Kies een omkasting naar smaak.


Kies of je de zonnepaneel op de voor- of bovenzijde wilt van de kast. Het advies is om de zonnepaneel aan de voorzijde toe te passen. Daar absorbeerd het zonnepaneel het meest zon.


Voor de omkasting heb je de keuze uit 8 RAL kleuren. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een RAL-kleur naar keuze tegen een meerprijs. De kleur wordt veelal gebaseerd op de kleur van de kozijnen.


Kies een doek type, je hebt de keuze uit 2 doek types. De doek types hebben beide een andere lichtdoorlatendheid.


Kies een categorie doeken. Je kunt kiezen uit 3 verschillende categorieën: meest populair, architecten selectie en overige doeken.


Kies een categorie doeken. Je kunt kiezen uit 3 verschillende categorieën: meest populair, architecten selectie en overige doeken.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 9 verschillende doek kleuren.


Kies hieronder de gewenste screendoek. Je kunt kiezen uit 8 verschillende doek kleuren.


Een hoeklijn wordt veelal toegepast indien er geen natuurlijk aanslag punt is (zoals een vensterbank) en voor een perfecte afwerking. LET OP: Een hoeklijn wordt in de breedte van het screen en in de kleur van de omkasting geleverd.

* Vereiste velden

€ 547,00

Details

Rolluiken33 showroom banner


Waarom zou jij kiezen voor Rolluiken33.nl?

-   Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze rolluiken;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   Screens van de allerbeste kwaliteit;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis een lamel proefstuk verkrijgen;
-   Je screen(s) geheel op maat binnen 10-15 werkdagen in huis;
-   Gratis montagehandleidingen;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Keuze uit zowel onze huismerk ‘Profit line’ als luxere variant Somfy. 


Het bestelproces bij Rolluiken33.nl

Wanneer je screens gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw screen(s) naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   De bestelling wordt dubbel gecheckt en wordt vervolgens doorgezet naar de fabriek;
-   Je screen(s) worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 10-15 werkdagen zijn de screens op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.


De leveringen kunnen een vertraging oplopen

Er kunnen uitzonderingen zijn waardoor de levertijd van jouw bestelling nadelig wordt beïnvloed. Een afwijkende RAL-kleur, een unieke screen of motor zijn voorbeelden waardoor de bestelling vertraagd kan worden. Ook bestellingen in hoogseizoen kunnen ervoor zorgen dat jouw bestelling wordt vertraagd.

Heeft jouw bestelling vertraging opgelopen?

Het is natuurlijk enorm vervelend wanneer de bestelling vertraging oploopt, dat begrijpen wij maar al te goed. Helaas hebben wij geen invloed op de productie en is het ook voor ons niet mogelijk om het productieproces te versnellen. Wij houden het proces nauwlettend in de gaten en berichten je zodra het klaarstaat om af te halen of om het te bezorgen.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Rolluiken33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Rolluiken33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Rolluiken33.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat onze screens maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mistercash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Rolluiken33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Windvaste screen Solar

EUR

€ 547,00

0