Zonneschermen

Zien als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Monobloc
  € 1.209,00
  2-3 weken levertijd
 2. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Capri Semi Cassette
  € 1.060,00
  2-3 weken levertijd
 3. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Dimo
  € 1.819,00
  4-5 weken levertijd
 4. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Formosa
  € 1.503,00
  4-5 weken levertijd
 5. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Retta
  € 1.950,00
  2-3 weken levertijd
 6. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Marsala
  € 1.765,00
  4-5 weken levertijd
 7. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Markies aluminium
  € 489,00
  2-3 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij een zonnescherm bestellen? Doe dit eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij bieden topkwaliteit zonneschermen waar je uit kunt kiezen tegen scherpe prijzen. Wij hebben allerlei zonneschermen in onze collectie zoals knikarmschermen, markiezen, zonneluifels etc. Bekijk de zonneschermen die leverbaar zijn hierboven en kies een zonnescherm naar wens. Hulp nodig? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste zonnescherm, bekijk direct ons aanbod online of neem anders even contact op met onze klantenservice die je optimaal op maat adviseert.

Optimaal genieten in de zomer

Een zonnescherm wordt toegepast om de zon te weren. De zomerdagen zijn elk jaar warmer en je wilt natuurlijk zorgeloos gaan genieten op jouw terras. Met een zonnescherm creëer je een schaduw op je terras die er zo voor zorgt dat de temperatuur onder het terras flink lager wordt. De knikarm zonneschermen die wij aanbieden zijn ideaal voor het terras. Wanneer je zonwering voor de raam wilt, kun je kiezen voor onze markiezen. Deze type zonneschermen zorgen ervoor dat de zon niet de hele dag naar binnen schijnt en hierdoor is het binnenshuis de hele dag door een stuk koeler. Ga jij een zonnescherm bestellen bij Rolluiken33.nl?

Zonnescherm voordelen

Zoals hierboven aangegeven is de zonnescherm ideaal voor als zonwering. Maar de verschillende type zonneschermen hebben nog veel meer andere voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje!

Knikarmschermen

- Ruimtebesparend

Een knikarmscherm valt haast niet op. Wanneer je de knikarmscherm niet gebruikt gaat het doek terug de cassette in. Hierdoor is alleen nog de cassette zichtbaar. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een terrasoverkapping, is het net een extra tuinkamer in je woning en je kunt deze niet laten ‘verdwijnen’.

- Zelf de schaduw bepalen

Een knikarmscherm op maat is leverbaar tot een uitval van 3 meter. Dit betekent niet dat je de zonnescherm tot deze uitval moet uitvouwen. Je kunt zelf bepalen tot waar je jouw knikarmscherm wilt laten komen. Ook kun je natuurlijk kiezen wanneer je de knikarmscherm wel of niet wilt gaan gebruiken.

- Bedienen met een afstandsbediening 

Je kunt de knikarm zonnescherm bedienen met een afstandsbediening bij ons. De zonnescherm met de hand bedienen kan nogal zwaar zijn bij grotere knikarmschermen. Je kunt kiezen voor een huismerk of Somfy motor en afstandsbediening.

- Geen ruimteverlies

Een ander voordeel van een knikarmscherm is dat de doek bijna recht (horizontaal) uitgeklapt kan worden. Hierdoor heb je geen ruimte verlies in de tuin en zorgt het voor minimalistische uitstraling.

Markiezen

- Klassieke uitstraling

De markiezen hebben een unieke en klassieke uitstraling. De zonwering loopt met een boog naar beneden en geen andere type zonwering heeft dit. De klassieke uitstraling geeft de zonnescherm een luxueuze touch.

- Zonwering voor- en zijkant

De markiezen zorgen voor de juiste zonwering aan de voor- en ook aan de zijkant. De boog zorgt ervoor dat een complete raam of gevel beschermd is van de zon!

- Bedienen met een afstandsbediening

Je kunt ervoor kiezen om de markies te gaan bedienen met een afstandsbediening. Net zoals bij de knikarmschermen, kun je kiezen voor een Somfy of huismerk motor en afstandsbediening.

Zonnescherm op maat

Wanneer je een zonnescherm wilt bestellen op maat, kun je dit eenvoudig en snel online doen! Op onze webwinkel kun je jouw maten invoeren en je krijgt meteen een prijs te zien van jouw zonnescherm op maat. Onze handige prijscalculator berekent het direct voor je. Voor de rest kun je ook kiezen voor een gewenste doekkleur, hoe je de zonnescherm wilt gaan bedienen etc. Wanneer je jouw complete zonnescherm hebt samengesteld, kun je deze ook direct online bestellen. Stop jouw zonnescherm op maat in de winkelmand en begin met afrekenen. Ga jij de zonnescherm binnenkort online bestellen, of ben jij niet zo’n online shopper en wil je liever de zonnescherm op maat in onze showroom bestellen?

Bezoek de showroom

Voor optimaal advies op maat over een geschikte zonnescherm kun je gewoon direct langskomen in onze showroom. Wanneer je onze showroom bezoekt, informeren en adviseren onze medewerkers je graag over de zonneschermen die leverbaar zijn. Zo kunnen we je optimaal op maat helpen met het kiezen van de juiste zonnescherm. Onze showroom is 6 dagen per week te bezoeken in Venlo. In de showroom hebben we allerlei zonneschermen gepresenteerd zodat je deze direct kunt bekijken. Ook andere buitenzonwering zoals rolluiken en screens kom je tegen. Weet jij al welk type jij binnenkort gaat bestellen? Bekijk direct ons aanbod en maak een keuze!