Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Knikarmscherm

Zien als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Monobloc
  € 1.209,00
  2-3 weken levertijd
 2. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Capri Semi Cassette
  € 1.060,00
  2-3 weken levertijd
 3. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Dimo
  € 1.819,00
  4-5 weken levertijd
 4. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Formosa
  € 1.503,00
  4-5 weken levertijd
 5. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Retta
  € 1.950,00
  2-3 weken levertijd
 6. Rolluik Heroal HR37 handbediend
  Knikarmscherm Marsala
  € 1.765,00
  4-5 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een knikarmscherm is een zonnescherm die zorgt voor de juiste zonwering op jouw terras. De knikarmscherm is een van de meest toegepaste zonneschermen dankzij de minimalistische uitstraling, strakke design, eenvoudige gebruik en een mooi eindresultaat. Een knikarmscherm bestel je bij ons van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wanneer je een gewenste knikarmscherm hebt gevonden, kun je deze compleet naar wens samenstellen via onze webwinkel. Welke knikarmscherm ga jij bestellen?

Knikarmschermen tegen scherpe prijzen!

Rolluiken33 biedt kwalitatieve knikarmschermen tegen scherpe prijzen! De prijs van een knikarmscherm wordt uiteraard beïnvloed door diverse factoren, zoals de breedte van het scherm, de maximale uitval van het scherm en uiteraard de door jouw gewenste bediening van het knikarmscherm. Hierbij kun je kiezen voor een slinger oogwindwerk, maar natuurlijk ook voor elektrische bediening. Wanneer je kiest voor elektrische bediening bieden wij een Faher motor (met afstandbediening) en een Somfy motor (met afstandbediening). Wat jouw keuze ook is, je kunt ervan uitgaan dat je bij Rolluiken33 jouw knikarmscherm kunt kopen tegen de scherpste prijs! Bekijk hier meer informatie over knikarmscherm prijzen.

Blijf op de hoogte van knikarmscherm aanbiedingen!

Naast het feit dat wij altijd scherpe prijzen bieden, hebben wij gedurende het jaar vaker scherpe aanbiedingen en acties lopen. Natuurlijk hoort hier ook een scherpe knikarmscherm aanbieding bij! Wil je hier meer over weten of wil je dat wij jouw op de hoogte houden wanneer onze knikarmschermen in de aanbieding zijn, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Wanneer je je abonneert, krijg je maandelijks een nieuwsbrief waar verschillende aanbiedingen en nieuwe producten in staan. Ook kun je onze sociale media volgen waar we verschillende aanbiedingen posten.

Past een knikarmscherm bij jouw wensen?

Wil je een zonwering oplossing op een plek waar je graag een vrije doorloop wilt behouden? Dan is een knikarmscherm perfect voor jou! De knikarmscherm wordt het meest gekozen voor een terras. Met een knikarmscherm kun je genieten van de schaduw en tegelijkertijd effectief gebruik maken van de complete ruimte! Een knikarmscherm, ook wel knikarm zonnescherm of terrasscherm genoemd, is een van de meest populaire zonnewering producten in Nederland. Een knikarmscherm is een kwalitatief product, relatief eenvoudig te monteren en heeft bij ons een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Knikarmscherm kleuren en doeken

Een knikarmscherm is leverbaar in allerlei kleuren en doeken. Zodoende kun je een unieke knikarmscherm samenstellen. Wat betreft de cassette kun je kiezen voor drie kleuren, namelijk: Crèmewit, Antraciet of Tiger structuurlak. Verder heb je nog 12 knikarmscherm doeken. Je bent bekend met de welbekende gestreepte knikarmscherm doeken. Dit is natuurlijk een traditionele look die heel mooi past bij een landelijke uitstraling. Echter is het ook mogelijk om een strakke uitstraling te realiseren wanneer je kiest voor een effen doek. Wat jouw wensen ook zijn, onze deskundige adviseurs vinden altijd een knikarmscherm die past bij jouw wensen en budget.