Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Markies

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Markiezen zijn de oorspronkelijke voorgangers op het gebied van zonwering. Men ziet de markiezen voornamelijk toegepast worden bij oudere gebouwen en of landelijke woningen en boerderijen. Doordat de stofkeuze bij markiezen in de afgelopen jaren een moderne ontwikkeling heeft doorgaan, worden markiezen de laatste tijd steeds vaker toegepast bij moderne woningen en tevens bij moderne bedrijfspanden. In het geval van bedrijfspanden geven de markiezen een extra dimensie aan het gebouw, een gebouw met markiezen valt namelijk meer op en trekt direct de aandacht!

Markiezen; Ambachtelijke zonwering!

Uiteraard houden markiezen die hinderlijke zonnestralen buiten, echter zorgt een markies zonwering ook direct voor een stijlvolle, klassieke en landelijke uitstraling van je woning of bedrijfsruimte. In het algemeen zijn de standaard markiezen geschikt voor vrijwel elke situatie. De markiezen worden met de hand vervaardigd en tevens gewenst op maat aangeleverd. Markiezen zijn dus echt een ambachtelijke zonwering, zowel in vervaardiging als in uitstraling!

Een maatwerk markies.

Een markies is echt een stukje maatwerk. Onze markiezen worden met de hand vervaardigd, perfect afgewerkt en zijn volledig naar wens af te leveren. Een markies bestaat uit meerdere onderdelen: een stoffen kap, een aluminium frame, zijschotten en de bovenkap (van aluminium). Uiteraard wordt de markies bij ons standaard volledig compleet geleverd. Je bepaalt zelf de uiteindelijke stofkleur, framekleur en afwerkband op kleur van je markies! Rolluiken33 biedt talloze mogelijkheden op het gebied van markiezen! Je markies is altijd geheel op maat en naar eigen smaak te bestellen.

Kies jij ook voor een onderhoudsvrije markies?

Markiezen worden tegenwoordig veelal vervaardigd uit aluminium. Je wilt toch ook niet om de drie jaar het houten frame van je markies schilderen? Het aluminium frame, de aluminium zijschotten en de aluminium bovenkap van de markies zijn haast niet te onderscheiden van hout, echter is periodiek onderhoud hierbij niet noodzakelijk! Hierdoor geniet je van de voordelen van een aluminium markies en behoud je toch die ambachtelijke uitstraling die zo kenmerkend is voor een mooi markies!

Bij ons kun je meteen de markiezen prijzen verkrijgen door je afmetingen in te vullen. Indien je markiezen wilt bestellen, overweeg dan altijd de toepassing van het doek en de kleurstelling van het frame, de zijschotten en de bovenkap. Kies je een uni doek of neem je een strepen patroon doek voor je markies? Wij adviseren, bij de kleurstelling van je markies, om de zijschotten en de bovenkap in dezelfde kleur te nemen als de kleur van je kozijnen. Dit zorgt voor een charmante uitstraling waarbij de markiezen mooi passen in het geheel, maar toch die unieke uitstraling kunnen realiseren. Willen jullie graag een landelijke ambachtelijke uitstraling realiseren? Naast markiezen is een unieke voordeur een ideale aanvulling binnen deze uitstraling. De goedkope markiezen vind je uiteraard op Rolluiken33, de aanbieder voor je markiezen!