Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Elektrische markiezen

Wil jij elektrische markiezen bestellen? Doe dit online op Rolluiken33.nl. Wij hebben elektrische markiezen in ons aanbod die je direct online kunt bestellen. Wij leveren alleen de markies op maat. Dus wanneer je elektrische markiezen wilt bestellen, zijn dit altijd markiezen op maat. Naast het formaat van jouw elektrische markiezen, kun je bij ons ook kiezen voor een gewenste bediening (schakelaar of afstandsbediening), een doek, frame kleur en de kap en zijschotten. Wanneer je de 8 stappen doorloopt, kun je direct jouw elektrische markiezen online bestellen!

Elektrische markiezen banner

Elektrische markiezen met Somfy of huismerk motor

Bij ons heb je de keuze om de elektrische markiezen te nemen met een Somfy motor of met onze huismerk motor. Wanneer je kiest voor Somfy zonwering, kies je voor een luxere variant van zonnescherm buitenzonwering. Somfy is een gevestigd bedrijf binnen Europa die opgericht is in Frankrijk en wordt dan ook vaak gekozen, maar het past helaas niet bij iedereen in het budget. Daarom is het zo dat wij ook een huismerk motor aanbieden waarmee je de elektrische markiezen ook kunt bedienen. De huismerk motor is van goede kwaliteit, het enige verschil is dat je niet de keuze hebt uit de moderne schakelaars en afstandsbedieningen die Somfy telkens vernieuwd en verbeterd. Welke motor ga jij kiezen voor jouw elektrische markiezen.

Bekijk ook andere elektrische zonwering

Naast de elektrische markiezen, kun je ook andere elektrische zonwering bij ons bestellen. Zo hebben we ook een aanbod van elektrische rolluiken en elektrische screens, deze type zonwering zijn ook erg gewild en zijn ook direct online leverbaar. Je kunt online elektrische rolluiken prijzen online berekenen. Wat je ook besluit te kiezen, wij bieden een topkwaliteit zonwering waar je uit kunt kiezen. Onze zonwering komt met jarenlang garanties en je staat dan ook garant voor een kwalitatief product. Twijfel dus niet langer en bekijk ons aanbod. Om een deel van onze collectie te bekijken, kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken. Daar kun je onze zonwering niet alleen bekijken, maar je kunt het ook testen. Wacht niet langer, onze medewerkers staan voor je klaar in onze showroom zonwering in Limburg.