Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wat kosten markiezen

Op de vraag: “Wat kosten markiezen?” Kunnen we je online een antwoord geven! Je kunt bij ons direct online de markiezen prijzen berekenen. Wanneer je jouw maatvoering intypt, krijg je direct een antwoord op de “wat kosten markiezen?” vraag. Vervolgens kun je in de vervolgstappen nog kiezen om jouw markiezen geheel naar wens samen te stellen door te kiezen voor de bediening, kleur en nog veel meer. Wacht dus niet langer, en krijg een antwoord op jouw vraag door hieronder op ‘bereken nu’ te klikken!

Wat kosten markiezen banner

Wat kosten markiezen elektrisch?

Wat kosten markiezen elektrisch? Nou, voor de elektrische markiezen heb je een buismotor nodig. De meerprijs van de buismotor is afhankelijk van of je kiest voor markiezen met schakelaar of afstandsbediening en welke merk je kiest. Je kunt kiezen voor Somfy of huismerk bij ons. Een schakelaar motor heeft een ongeveer meerprijs van €80,- en de afstandsbediening motor ongeveer €160,- in vergelijking met een handbediende markies zonder motor. Daarnaast heb je ook nog een schakelaar of afstandsbediening nodig. De prijs van de schakelaars zit circa tussen de € 8 en € 69. De afstandsbedieningen zitten circa tussen de € 29 en € 129. Dus de antwoord op de vraag: “wat kosten markiezen elektrisch?” is afhankelijk van wat je kiest! Bereken direct de prijs online via onze webwinkel!

De kosten markiezen zijn vooral afhankelijk van het formaat

De kosten markiezen zijn vooral afhankelijk van het formaat. Wanneer je markies besteld van 1 meter, zijn de kosten uiteraard minder dan wanneer je een markies besteld van 2 meter. Daarnaast (zoals hierboven aangegeven) zijn de kosten ook afhankelijk van of je kiest voor een handbediende of elektrisch markies (met schakelaar of afstandsbediening). Als laatst kan er nog lichtelijke prijsverschil zitten in de type doek voor jouw markies. Waar ga jij binnenkort voor kiezen? Wacht niet langer en bestel een markies naar wens direct online via onze webwinkel of kies ervoor om onze showroom te bezoeken waar je ook buitenzonwering kunt bestellen zoals zonneschermen of ga jij toch rolluiken kopen op Rolluiken33.nl?