Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Markies op maat

Een markies op maat bestel je natuurlijk op Rolluiken33.nl. De markies is een unieke type zonwering met een klassieke uitstraling. Een markies op maat wordt vaak gekozen bij winkelgevels en wij leveren dan ook bijvoorbeeld een markies op maat met een gewenste logo erop. Je kunt een markies op maat gebruiken voor zonwering raam en als terraszonwering. Klik hieronder op ‘bereken nu’ om direct een prijs te berekenen van jouw markies op maat. Welke formaat, kleur, doek en nog meer ga jij binnenkort kiezen voor jouw markies op maat?

Markies op maat banner

Markies op maat? Goed meten!

Wanneer je een markies op maat wilt gaan bestellen, is het noodzakelijk dat je de situatie op de juiste wijze opmeet. Worden de maten niet correct doorgegeven, gaat het uiteraard niet passen en dat willen we voorkomen! Wij raden je dan ook aan om onze klantenservice te contacteren, voor uitleg over hoe je het best inmeet zodat je zeker weet dat je geen fouten maakt. Ook kun je ervoor kiezen om jouw markies op maat te laten inmeten en monteren door een van onze montageteams. Zij komen dan langs om de maten in te meten en geven je een offerte voor jouw markies op maat. Waar ga jij voor kiezen? Kies jij ervoor om zelf jouw situatie inmeten of kies je ervoor om dit te laten doen.

Andere maatwerk producten

Wij hebben naast de markies op maat, ook andere buitenzonwering zoals zonneschermen op maat. Dit betekent dat je naast markies zonwering bij ons ook bijvoorbeeld een rolluik op maat of screen op maat kunt bestellen. Daarnaast hebben we ook de uitvalschermen, elektrische zonnescherm (met Somfy of huismerk) Wat je ook besluit te kiezen, wij bieden altijd de scherpste prijzen en de beste kwaliteit. Om een deel van ons aanbod te bekijken, kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we verschillende zonwering gepresenteerd die je kunt bekijken en uitproberen met een schakelaar of afstandsbediening. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen in de week te bezoeken. Kom jij binnenkort onze showroom bezoeken?