Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Buismotor

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 13

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Faher standaard One motor
  Faher radio motor
  € 130,95
  2-3 weken levertijd
 2. Faher standaard One motor
  Faher motor Shorty
  € 73,95
  2-3 weken levertijd
 3. Faher standaard One motor
  Faher standaard motor ONE
  € 62,95
  2-3 weken levertijd
 4. Faher standaard One motor
  Somfy Oximo IO motor
  € 227,95
  2-3 weken levertijd
 5. Faher standaard One motor
  Somfy RS 100 IO motor
  € 263,95
  2-3 weken levertijd
 6. Faher standaard One motor
  Somfy Altus RS 50 IO motor
  € 227,95
  2-3 weken levertijd
 7. Faher standaard One motor
  Somfy Oximo RTS motor
  € 227,95
  2-3 weken levertijd
 8. Faher standaard One motor
  Somfy Altus 40 RTS motor
  € 227,95
  2-3 weken levertijd
 9. Faher standaard One motor
  Somfy Altus 50 RTS motor
  € 227,95
  2-3 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 13

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een buismotor is uiterst geschikt voor het automatiseren van buitenzonwering. Wil jij een buismotor bestellen? Doe dit direct online via onze webwinkel. Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit buismotoren tegen de scherpste prijzen. Wij hebben allerlei buismotoren die je bij ons kunt bestellen. De buismotoren zijn leverbaar voor o.a. rolluiken, screens, zonneschermen en rolpoorten. Wanneer je meer informatie wilt over een bepaalde buismotor, kun je naar het product gaan. Voor extra informatie of advies kun je ons contacteren, wij helpen je graag!

Welke buismotor heb ik nodig?

Een buismotor is in allerlei vermogens (nM) leverbaar, de vermogen die je nodig hebt voor jouw buismotor is afhankelijk van een aantal factoren. De voornaamste factor is het formaat van jouw zonwering. Maar ook het gewicht van de lamellen en de bovenbuis spelen een factor. Wanneer je complete zonwering op maat bij ons besteld, wordt de juiste buismotor al geselecteerd, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Wanneer je een losse buismotor wilt bestellen, maar je niet weet welke vermogen je nodig hebt, kun je onze klantenservice contacteren. Wij leggen je graag uit welke type buismotoren geschikt zijn voor jouw zonwering.

Draadloze of schakelaar bediening?

De buismotoren kun je opsplitsen in twee categorieën, namelijk een draadloze bediening motor of een bekabelde motor. Wanneer je jouw zonwering draadloos wilt bedienen (met een afstandsbediening of draadloze schakelaar), is de radio (RTS) motor de geschikte type buismotor. Wanneer je jouw zonwering wilt gaan bedienen met een vaste schakelaar (tegen de muur), kun je kiezen voor de ‘standaard motor’. Wanneer je hier een keuze in hebt gemaakt, kun je nog kiezen voor een gewenste merk. De Somfy motoren zijn immens populair en hebben moderne bedieningen, maar ook bieden we o.a. Faher motoren aan.

Buisdiameter

Wanneer je een buismotor wilt gaan bestellen, moet je ervoor zorgen dat de diameter van de buismotor, past in de buisdiameter. De motor wordt namelijk in de kast van jouw zonwering gestopt en dat moet uiteraard passen anders gaat het niet werken. Wanneer je langskomt in onze showroom te Venlo, kun je onze buismotoren en zonwering bekijken en leggen we je ook het een en het ander uit over ons aanbod. Uiteraard helpen we je ook met alle vragen die je hebt over zonwering online. Stel vragen aan een van onze medewerkers via de live chat of bel ons!