Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Somfy motor

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 

Zoek jij naar een Somfy motor? Dan is het aan te raden om eens onze collectie te bekijken. Wij bieden in ons aanbod allerlei motoren aan waaronder de Somfy motor die je direct kunt bestellen. De collectie van de Somfy motoren is erg uitgebreid en er zijn dan ook voor allerlei situaties en zonweringen een geschikte type te kiezen. Hieronder leggen we je graag wat meer uit over onze Somfy motoren. Wil je direct gaan shoppen? Klik hieronder op de banner en ga direct jouw ideale Somfy motor zoeken.

Waarom een Somfy buismotor?

Elektrische zonwering is sowieso een must-have in onze optiek. Geen fysieke inspanning meer, wat vooral erg vermoeiend is als je jouw hele woning voorziet van handbediend zonwering! Wanneer je kiest voor elektrische zonwering, en je kiest voor een Somfy buismotor, kies je voor een A-merk. Een aantal voordelen van een Somfy buismotor zijn:

Obstakeldetectie
Je kunt o.a. kiezen voor een Somfy motor met obstakeldetectie. Deze Somfy buismotor stopt direct zodra er een obstakel wordt gedetecteerd.

Inbraakwerend
De rolluiken met een Somfy buismotor zijn inbraakwerend omdat je deze kunt voorzien van anti-inbraak klemmen van Somfy, die het lastig maken om een rolluik van buiten geforceerd op te tillen.

Automatische begrenzing
De automatische begrenzing van een Somfy motor zorgt voor een uitmuntende opening en sluiting.

Vorstbescherming
Wanneer de lamellen bevroren zijn door de extreme kou, stopt de Somfy motor direct. Dit voorkomt onnodige schade aan het rolluik en zorgt voor een langere levensduur.

Nieuwste technologieën
De rolluik motoren van Somfy zijn voorzien van de nieuwste technologieën en je bent dan ook verzekerd dat je de beste en modernste motoren in huis haalt wanneer je kiest voor Somfy!

De Somfy RTS motor

De Somfy RTS motor is een motor die je toepast wanneer je jouw buitenzonwering wilt gaan bedienen met een afstandsbediening. De geschikte Somfy RTS motor voor jouw zonwering is afhankelijk van wat voor type zonwering jij wilt gaan toepassen en het formaat van deze zonwering. De RTS is bewezen betrouwbaarheid en wordt enorm vaak gekozen. Somfy heeft zijn eigen radio-protocol die draadloze communicatie verzorgt voor zonwering. De RTS technologie wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. Echter kiest men steeds vaker voor de nieuwere versie, genaamd de Somfy IO motor. Deze Somfy motor is ook te gebruiken met een afstandsbediening, maar is ook te bedienen met een Smartphone (met een Somfy home control). Daarlangs geeft de Somfy IO motor je feedback. Dit betekent dat, wanneer je een Somfy IO motor hebt, deze je een respons geeft zoals: “Alle rolluiken succesvol gesloten” of “Bij rolluik slaapkamer is een obstakel gedetecteerd”. Met de Somfy RTS motor gebeurd dit niet en wordt hierdoor afgebouwd om plaats te maken voor de Somfy IO motor.

Somfy rolluikmotor: Gegarandeerd kwaliteit

Wanneer je kiest voor een Somfy rolluikmotor, kies je voor gegarandeerd kwaliteit. Somfy producten worden in Frankrijk ontwikkeld door een gemotiveerde Somfy-team. Het is niet toeval dat de Somfy altijd met de nieuwste en innovatieve ontwikkelingen komt in de zonwering motoren wereld. De Somfy rolluikmotor die je kiest komt standaard met 5 jaar fabrieksgarantie en voldoen aan de zware veiligheidsvoorschriften die worden gehanteerd op de Europese markt. Wanneer je kiest voor een Somfy rolluikmotor ben je gegarandeerd van een kwalitatieve rolluikmotor met een lange levensduur.

Buismotor Somfy bestellen

Je kunt de buismotor Somfy bij ons op verschillende manieren bestellen. Je kunt ervoor kiezen om de buismotor Somfy los te bestellen onder de categorie onderdelen. Echter kun je ook een complete ‘Somfy’ rolluik, screen of ander zonwering bestellen. Kies je bijvoorbeeld voor een rolluik op maat, kun je bij stap 2 kiezen voor de gewenste bediening. Wanneer je kiest voor een schakelaar of afstandsbediening, kun je in de volgende stap kiezen voor een Somfy motor. Wanneer je geen nieuwe rolluik nodig hebt, kun je uiteraard het best kiezen voor een losse Somfy motor. Heb je advies of meer informatie nodig? Laat je adviseren door onze klantenservice, die je graag helpt.

De Somfy LT motor

De Somfy LT motor is een bedrade motor die je kunt kiezen voor het bedienen van jouw rolluik met een schakelaar. De Somfy LT motor wordt standaard geleverd met een 2,5 meter lange kabel. De Somfy LT motor is een erg stille motor die je nauwelijks hoort. Daarnaast biedt deze type Somfy motor allerlei extra functies die je bij een andere bedrade rolluik motor niet krijgt. Ook is de Somfy LT motor erg eenvoudig af te stellen, je hoeft geen rolluik monteur te zijn! Ga jij kiezen voor de Somfy LT motor voor als jouw bedrade motor? Naast deze Somfy motor, kun je nog allerlei andere Somfy motor kopen in ons aanbod! Bekijk ze allemaal.