Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Schakelaar

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Faher standaard One motor
  Somfy Uno IB
  € 99,95
  2-3 weken levertijd
 2. Faher standaard One motor
  Somfy Inis Uno
  € 18,95
  2-3 weken levertijd
 3. Faher standaard One motor
  Somfy Inis Keo opbouw
  € 8,95
  2-3 weken levertijd
 4. Faher standaard One motor
  Somfy Inis Keo inbouw
  € 11,95
  2-3 weken levertijd
 5. Faher standaard One motor
  Somfy Inis Duo
  € 28,95
  2-3 weken levertijd
 6. Faher standaard One motor
  Somfy Centralis IB
  € 103,95
  2-3 weken levertijd
 7. Faher standaard One motor
  Inbouwdruk schakelaar Somfy
  € 30,95
  2-3 weken levertijd
 8. Faher standaard One motor
  Inbouwdraai schakelaar Somfy
  € 11,95
  2-3 weken levertijd
 9. Faher standaard One motor
  Opbouwdraai schakelaar
  € 10,95
  3-5 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zonwering schakelaar bestel je op Rolluiken33.nl. Wij bieden verschillende schakelaars aan voor buitenzonwering. Je kunt een zonwering schakelaar los bij ons bestellen, maar je kunt uiteraard ook complete zonwering bestellen met een zonwering schakelaar. Bekijk de verschillende zonwering schakelaars die wij aanbieden en bestel deze direct online via onze webwinkel. Uiteraard kun je een zonwering schakelaar ook in het echt bekijken en testen in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Venlo en zijn 6 dagen per week geopend. Kom jij binnenkort langs?

Zonwering schakelaar: de populaire schakelaars

Er zijn een aantal zonwering schakelaars die populair zijn. Als eerst heb je de meest gekozen zonwering schakelaar, dit is de opbouw draaischakelaar. Deze type zonwering schakelaar wordt het meest gekozen omdat hij goedkoop is (€7-10) en erg eenvoudig te bedienen is. Daarnaast heb je ook nog de sleutelschakelaar. Deze zonwering schakelaar zorgt voor extra beveiliging, omdat je deze rolluik alleen omhoog of omlaag kunt halen d.m.v. de meegeleverd sleutel. Wanneer je extra beveiliging wilt, raden we je zeker aan om gebruik te maken van deze schakelaar die je kunt gebruiken voor zonneschermen zoals markiezenscreens of rolluiken. Daarnaast zijn er nog de touch schakelaar, dit zijn schakelaars die je niet hoeft in te drukken en worden gezien als de moderne zonwering schakelaar. Welke type ga jij binnenkort toepassen?

Afstandsbedieningen

Naast een zonwering schakelaar, kun je ook een zonnescherm, screen of rolluik afstandsbediening bij ons bestellen. De keuze voor een afstandsbediening is nog veel breder dan de schakelaars. Wij raden je zeker aan om een afstandsbediening te overwegen voor je zonwering. Let wel op, als jij een afstandsbediening wilt gaan toepassen heb je wel een andere motor nodig voor je zonwering buiten als je voor schakelaar. Je hebt een RTS motor nodig wanneer je een afstandsbediening wilt gaan bestellen voor je zonnewering. Ga jij kiezen voor een zonwering schakelaar of afstandsbediening? Of kies je er toch liever voor om de rolluiken en screens zonwering met je hand te bedienen? De mogelijkheden zijn uiteenlopend wanneer je kiest voor Rolluiken33.nl!